Μαλέσκου για Χεζόνια – «Πλέον… είμαι πολύ καλά»

Μαλέσκου για Χεζόνια – «Πλέον… είμαι πολύ καλά»

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα σενάρια που ήθελαν να την πολιορκεί ο Μάριο Χεζόνια όσο βρέθηκε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Για την προσωπική της ζωή αλλά και τη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο «ONEMAN»:

«Πάντοτε ήθελα και θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πάντα δυο βήματα διακριτικά πίσω. Ούτε μου αρέσουν οι διαχυτικότητες, όπως αγκαλιές και φιλιά, όταν βρίσκομαι με τον άνθρωπό μου κάπου έξω».

Για τον δεσμό με τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια: «Δεν πρόκειται να σου απαντήσω παρά μόνο για να σου πω, μια και επιμένεις τόσο, ότι πλέον είμαι πολύ καλά. Πέρυσι απέρριπτα τα πάντα και ήμουν καχύποπτη. Επίσης, δεν με ενδιαφέρουν άνθρωποι του χώρου, αλλά άνθρωποι που κάνουν άλλα πράγματα.

Συνέβη και ήταν αμήχανο. Δεν απαντάω γενικότερα ποτέ σε ό,τι μου στέλνουν online. Και αυτό γιατί τα γραπτά μένουν. Δεν θέλω να δώσω σε κανένα δικαίωμα να λέει πράγματα για εμένα. Αν και ξέρεις πόσο κόσμο θα μπορούσα να κάψω μόνο και μόνο με αυτά που μου έχουν κατά καιρούς στείλει; Ειδικότερα αυτούς που στο παρελθόν πήγαν να με προσεγγίσουν διαφορετικά, τους έβαλα φρένο και οι οποίοι τώρα μου επιτίθενται.

Δεν έχω σκελετούς στην ντουλάπα μου. Κανείς δεν μπορεί π.χ. να γυρίσει να πει “εγώ την έφτιαξα την Μαλέσκου”. Δεν είχα ποτέ μου “χορηγούς» ή «πλάτες”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ