Λάουρα Νάργες – Η γυμνή φωτογράφιση που… τρέλανε κόσμο

Λάουρα Νάργες – Η γυμνή φωτογράφιση που… τρέλανε κόσμο

Λάουρα Νάργες: «Τρέλαινε» το ανδρικό κοινό από παλιά.

Η Λάουρα Νάργες είναι αν μη τι άλλο μια πολύ όμορφη γυναίκα και κατά καιρούς έχει μοιραστεί φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναδείκνυαν τα κάλλη και την ομορφιά της.

Μάλιστα το 2008 είχε πραγματοποιήσει γυμνή φωτογράφιση για το περιοδικό Nitro, η οποία έχει κυριολεκτικά μείνει αξέχαστη.

Λάουρα Νάργες: Η γυμνή φωτογράφισή της

svg%3E

Λάουρα Νάργες

Λίγα λόγια για αυτή

Γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 στο Μέντεν της Γερμανίας από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Από την πλευρά της μητέρας της κατάγεται από τον Λιθότοπο Σερρών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό έχοντας ως πρότυπο την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σε ηλικία 17 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το MEGA, κίνηση που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Εκεί έφτασε μέχρι και την φάση των ζωντανών εκπομπών του διαγωνισμού κατακτώντας την 25η θέση στην τελική κατάταξη. Ακόμη, σπούδασε δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και έπειτα συνέχισε με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Medditeranean College of Greece, από όπου και αποφοίτησε.

Το 2008, λίγο αφότου αποχώρησε από το «So You Think You Can Dance», πέρασε από οντισιόν για παρουσιάστρια στο μουσικό κανάλι MAD TV αναλαμβάνοντας τελικά την παρουσίαση τριών νεανικών εκπομπών. Οι εκπομπές αυτές ήταν το «Magestics», το «Your Space» και το «MAD Countdown». Η συνεργασία της με το κανάλι συνεχίστηκε μέχρι και το 2010.  Από το 2017 μέχρι το 2018 ήταν παρουσιάστρια των backstage του μουσικού talent show «The Voice of Greece» στον ΣΚΑΪ ενώ το 2019, παρουσίασε με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ