«Δεν ευθύνομαι για τις μ@λ@κίες του» – Η Κόνι Μεταξά «τελείωσε» τον Ξιάρχο

«Δεν ευθύνομαι για τις μ@λ@κίες του» – Η Κόνι Μεταξά «τελείωσε» τον Ξιάρχο

Τι έγραψε στα social media μετά τη δημοσίευση του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram, όπου σχολίαζε τα κιλά μίας κοπέλας

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει τις τελευταίες ώρες ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος ανέβασε instastory, στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της και για το ρούχο που φορούσε. Μάλιστα έδειξε και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.

Τα social media πήραν «φωτιά». Οι χρήστες ξεσηκώθηκαν και τον αποδοκίμασαν έντονα αναγκάζοντάς τον να ζητήσει συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο. Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ», ανέφερε.

Η ανάρτησή του

Η τοποθέτηση της Κόνι Μεταξά
Πολλά μηνύματα για το συγκεκριμένο θέμα δέχτηκε η Κόνι Μεταξά, η οποία είναι φίλη με τον χορογράφο. Η ίδια έκανε ένα story και απάντησε έμμεσα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ευθύνομαι για τις μαλ@κιες των άλλων. Ευθύνομαι μόνο για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ