Δίκασε η Κατερίνα Καινούργιου – Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό;

Δίκασε η Κατερίνα Καινούργιου – Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό;

Οι παρουσιάστριες παίρνουν θέση και απαντούν στον χορογράφο για τα χοντροφοβικά σχόλιά του

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Τάσος Ξιαρχό τις τελευταίες ώρες. Ο γνωστός χορογράφος και influencer προχώρησε σε μία αδιανόητη πράξη που δικαίως έχει ξεσηκώσει τους χρήστες του διαδικτύου αλλά και τα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ.

Τι έκανε; Το βράδυ της Κυριακής (31/10) δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φορούσε και μάλιστα έδειξε και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.

Οι followers του αμέσως τον αποδοκίμασαν ενώ το όνομά του έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Σήμερα, οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης δεν άφησαν αυτό που συνέβη να πέσει κάτω. Έβαλαν τις ρίγες τους και κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στον χορογράφο.

«Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί»
Η Δανάη Μπάρκα βγήκε στο «Πάμε Δανάη!» με ριγέ μπλούζε και είπε τα εξής: «Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ότι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη μπούλινγκ μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ότι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς», κατέληξε

«Ακόμα και η συγγνώμη του είναι ντροπιαστική»
Η Κατερίνα Καινούριου ήταν έξω φρενών. Στον αέρα του «Super Κατερίνα» σημείωσε: «Θα ξεκινήσουμε σήμερα με τη Μαίρη, μια κοπέλα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από τραγικά σχόλια για την εμφάνισή της. Τα άκρως αυτά ρατσιστικά σχόλια τα άκουσε από τον Τάσο Ξιαρχό σε μια έξοδό της. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Τα σχόλια του Τάσου ήταν αισχρά. Ακόμα και η συγγνώμη του είναι ντροπιαστική. Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow μετά από αυτό. Ξεφτιλίστηκε! Αυτό του μάθανε μόνο; Για μένα κάνει ρεζίλι και τους γονείς του, που δεν ξέρω αν οι γονείς του του είπαν ποτέ κάτι τέτοιο, ίσως το έβγαλε και από το μυαλό του. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή;».

«Πόση τοξικότητα; Πόσο εμετικό είναι αυτό; Και συνεχίζει μετά και τα κάνει ακόμα χειρότερα. Βλέποντάς το όλο αυτό ένιωθα τάση προς εμετό. Σταματήστε να ασχολείστε με τα κιλά, με τις πλαστικές, με την εμφάνιση του άλλου και δουλέψτε τις ψυχές σας. Η κοινωνία μας νοσεί. Και αυτή τη στιγμή, προβάλλοντας αυτό το άτομο με αυτές τις αντιλήψεις, νοσούμε κι εμείς που το προβάλλουμε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά»
Με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» αναφέρθηκε στην εξουσία και τόνισε: «Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου».

Είπε χαρακτηριστικά: «Έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερότυπα. Ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια; Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά και τα βάζει σε αυτή τη λογική. ότι ναι, επιτρέπεται να κάνεις bullying».

«Εγώ μικρή έμαθα να μην κάνω πράξεις σαν αυτή»
Τέλος, ανάρτηση για το θέμα έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία της με ριγέ μπλούζα και έγραψε: «Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι…».

Η συγγνώμη του που δεν έπεισε κανέναν
Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα, όμως τα λόγια του δεν έπεισαν.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος.Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ», έγραψε σε story του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ