Θύμα διάρρηξης ο Κοκλώνης – Σοκαρισμένος ο παρουσιαστής

Θύμα διάρρηξης ο Κοκλώνης – Σοκαρισμένος ο παρουσιαστής

Σήμερα το πρωί διέρρηξαν τον γνωστό παρουσιαστή, παίρνοντας δικά του αντικείμενα και σπέρνοντας τον πανικό.

Εισβολή από ληστές δέχθηκε στο καμαρίνι του ο Νίκος Κοκλώνης, οι οποίοι αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενά του. Στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, όπου στεγάζονται στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών, οι δράστες παραβίασαν καμαρίνια και αφαίρεσαν αντικείμενα που υπήρχαν στους χώρους.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί, όταν οι άνθρωποι του J2US, πήγαν στις εγκαταστάσεις και διαπίστωσαν ότι το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη ήταν σε πολύ άσχημη εικόνα. Εικάζεται οι δράστες εισήλθαν στον χώρο, το βράδυ της Τετάρτης. Το γεγονός έκανε γνωστό, ο ίδιος ο παρουσιαστής,βγαίνοντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες από το καμαρίνι του.

svg%3E

svg%3E

Ο Νίκος Κοκλώνης σοκαρισμένος είπε:

«Μόλις ξύπνησα, δεν περίμενα ότι θα έβλεπα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα. Δεν θα αναγνωρίσεις το καμαρίνι μου. Αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι. Μέσα στο καμαρίνι κάνω και το παραγωγικό κομμάτι. Ελπίζω να μην έχουν πάρει μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στο γύρισμα. Υπάρχουν απ’ έξω κάμερες, αλλά όχι μέσα στο καμαρίνι μου».

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής κάθε λαμπερού επεισοδίου του j2us, ο απίθανος, larger than life, Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, ανατρεπτικό πάντα, τόνο, παρουσιάζοντας τα ζευγάρια, συζητώντας με την κριτική επιτροπή και προσφέροντας  βραδιές που γράφουν τηλεοπτική ιστορία. Νίκος Κοκλώνης

Στην κριτική επιτροπή του J2US, βρίσκονται οι ξεχωριστοί, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής σε ένα αγαπημένο συνδυασμό ταλέντου, πληθωρικότητας, χιούμορ, πολυπραγμοσύνης, λάμψης, και αυτοσαρκασμού. Το υπερθέαμα έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έπαιρνε τέτοια τροπή ανήμερα της πρόβας τζενεράλε και θα έκαναν γυαλιά καρφιά το δεύτερο σπίτι του.

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ