«Survivor» – Αυτή είναι η πρώτη πεντάδα των διασήμων – Έδωσε πολλά λεφτά ο Τούρκος

«Survivor» – Αυτή είναι η πρώτη πεντάδα των διασήμων – Έδωσε πολλά λεφτά ο Τούρκος

Τι θα γίνει τελικά με το μπάτζετ;

Ο Δεκέμβριος είναι πολύ κοντά πλέον. Aρχίζει να μυρίζει άρωμα survivor. Τουλάχιστον για τους ανθρώπους της παραγωγής που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους.

Διάσημοι και μαχητές ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, ενώ ο Ατζούν “παλεύει” να κρατήσεις τις ίδιες παραλίες για το ελληνικό «Survivor»

Οριστικοποιήθηκε η top πεντάδα για το Survivor;
Και μπορεί τα σενάρια και οι φήμες για τα ονόματα των διάσημων που θα δούμε στο επόμενο survivor αλλά και τα μηδενικά στις αμοιβές τους να μην έχουν τέλος, η αλήθεια όμως είναι η εξής:

Μόλις την περασμένη Παρασκευή η εταιρεία παραγωγής του Survivor πήρε τις τελικές αποφάσεις για το ποιοι θα “κλείσουν” για να φύγουν στα μέσα του επόμενου μήνα για τον Άγιο Δομίνικο.

Με απόλυτη μυστικότητα το team της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί όλη την προηγούμενη εβδομάδα μελέτησε τα πρόσωπα των διάσημων για τον νέο κύκλο επεισοδίων.

Οι φήμες έκαναν λόγο για αρκετά ονόματα που ήταν στην αναμονή για να πάρουν το εισιτήριο για το παιχνίδι επιβίωσης, ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπήρξαν διάσημοι που είπαν όχι, με αποτέλεσμα μέχρι αυτή τη στιγμή να μην έχει βρεθεί η top πεντάδα που θα μπει στο ριάλιτι.

Στόχος του Ατζούν είναι να βρεθεί άμεσα αυτή η «χρυσή» πεντάδα που θα μπει στο παιχνίδι και θα καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης.

«Πρόσωπα γνωστά που αγαπά το τηλεοπτικό κοινό, με έντονη προσωπικότητα». Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι συνεργάτες του Ατζούν, ανεπιτυχώς όμως, όπως λένε οι πληροφορίες, μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Η παραγωγή διαψεύδει κατηγορηματικά ότι το budget για τον φετινό κύκλο θα είναι μικρότερο σε σχέση με τους προηγούμενους.

Επιπλέον, άνθρωποι από το περιβάλλον του Aτζούν υποστηρίζουν πως το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ του νέου κύκλου και του προηγούμενου, ίσως λειτουργήσει αρνητικά όσον αφορά τις προσδοκίες για την έκβαση του παιχνιδιού και η επιλογή των προσώπων μπορεί να φέρει τηλεοπτικά την απόλυτη ήττα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ