Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

Γνωστή ως «Μιράντα Χομπς» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς και των κινηματογραφικών σίκουελ «Sex and the City» και ακτιβίστρια υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων θα θέσει υποψηφιότητα με αντίπαλο τον εν ενεργεία κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, διεκδικώντας το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Την απόφαση θέσει υποψηφιότητά για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ανακοίνωση η ηθοποιός Σίνθια Νίξον, μετά από μία παρατεταμένη περίοδο ασάφειας και φημών.

Η Νίξον γνωστή ως «Μιράντα Χομπς» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς και των κινηματογραφικών σίκουελ «Sex and the City» και ακτιβίστρια υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων θα θέσει υποψηφιότητα με αντίπαλο τον εν ενεργεία κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, διεκδικώντας το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου, δεν έχω ζήσει ποτέ πουθενά αλλού» ακούγεται η φωνή της Νίξον σε βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε τις προθέσεις της στην αρχή της εβδομάδας.

«Είμαι υπερήφανη απόφοιτη δημόσιου σχολείου και πιο υπερήφανη γονέας παιδιού που φοιτά σε δημόσιο σχολείο» αναφέρει η ηθοποιός και προβάλλονται πλάνα με τον 7χρονο γιο της, Μαξ Έλινγκτον Νίξον-Μαρινόνι.

Αναφέρεται επίσης στη φτώχεια, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, την υγειονομική περίθαλψη και τις συνθήκες στις φυλακές.

«Έχουμε κουραστεί από τους πολιτικούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα πρωτοσέλιδα και την εξουσία παρά για εμάς. Δεν γίνεται να έχουμε πλέον μία από τα ίδια» τονίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ