Νέο επεισόδιο και «τσακωμός» Μαυρίδη – Τανιμανίδη

Νέο επεισόδιο και «τσακωμός» Μαυρίδη – Τανιμανίδη

Η ενόχληση του Γιώργου Μαυρίδη.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Μετά το τέλος του «World Party» οι δύο άνδρες σταμάτησαν να έχουν επαφές με τους πάντες να αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που οδήγησε στην «ψυχρότητα» μεταξύ τους.

Ένα ακόμη επεισόδιο σε αυτή την ιδιαίτερη κόντρα εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά ωστόσο μία ερώτηση του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μπάκα δεν του άρεσε.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιώργο Μαυρίδη αν θα ήθελε να κάνει ένα remake με τον Γιώργο και τον Σάκη.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist ήταν φανερά ενοχλημένος από την ερώτηση. Ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε με ερώτηση: «Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ»;

Η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος του βίντεο σημείωσε ότι απάντηση στο ερώτημα του Μαυρίδη υπάρχει. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια «ο Σάκης Τανιμανίδης έχει μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία, είναι παρουσιαστής. Γι’ αυτό τον λόγο γίνονται περισσότερο ερωτήσεις στον Μαυρίδη. Δεν θεωρείται ο Γιώργος Μαυρίδης παρουσιαστής. Ο Τανιμανίδης όμως θεωρείται παρουσιαστής και γι’ αυτό τον λόγο προφανώς γίνεται αυτή η ερώτηση».

«Ο Μαυρίδης με τα χρόνια έχει αποδείξει με τις πράξεις τους και με αυτά που έχει κάνει, έχει αποδείξει ποιος είναι. Είναι ένα παιδί πολύ καλό, αυτά που λέει τα πιστεύει, έχει τεράστιο έργο στη Θεσσαλονίκη και δεν είναι η ψωνάρα που λέει είμαι παρουσιαστής» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ