Λιάγκας VS Περρή – «Το πας λαϊκίστικα και δεν το περίμενα αυτό από εσένα» (vid)

Λιάγκας VS Περρή – «Το πας λαϊκίστικα και δεν το περίμενα αυτό από εσένα» (vid)

«Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσένα»

Μία έντονη αντιπαράθεση είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής σχετικά με το νέο μέτρο της κυβέρνησης πως θα καταβάλλονται πρόστιμα σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Ο Βαγγέλης Περρής δεν συμφωνεί με το μέτρο ενώ ο παρουσιαστής το βλέπει πολύ σωστό μέτρο.

«Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσέναΝα πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ…ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς”.

edf

Σώπα ρε μεγάλε. Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωα; Γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά».

Με τον Βαγγέλης Περρή να απαντάει: «Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν».

Ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρισμένος είπε: «Αυτό είναι δικτατορία. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία».

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ