Τα έσπασε στον Αργυρό χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσότακη – Με εξώπλατο κορμάκι η Μαρία Σάκκαρη

Τα έσπασε στον Αργυρό χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσότακη – Με εξώπλατο κορμάκι η Μαρία Σάκκαρη

Το έριξε έξω η Μαρία Σάκκαρη...

Σε ένα διάλειμμα για ξεκούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις και τους αγώνες, η Μαρία Σάκκαρη βρήκε χρόνο για να διασκεδάσει. Ένας από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οπότε ίσως ήταν και η κατάλληλη στιγμή, με την ευκαιρία της έναρξης του “Teatro”, για να τον ευχαριστηθεί με την καρδιά της – από τις ελάχιστες πιθανόν και τις μοναδικές φορές που την έχουμε δει σε νυχτερινό μαγαζί.

Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις ανάμεσα σε ένα πολύ πιεστικό πρόγραμμα δύσκολων αγώνων που έχει μπροστά της “έκλεψε” μερικές δικές της στιγμές για να βρεθεί στην Ελλάδα κοντά στην οικογένειά της και να συναντηθεί με φίλους της. “Δηλώνει fan του Κωνσταντίνου Αργυρού και ήθελε πάρα πολύ να τον δει live.

Μπορεί να επισκέπτεται την οικογένειά της όποτε βρίσκει χρόνο και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδια, αλλά συνήθως όταν έρχεται στην Ελλάδα προτιμά να κάνει πιο ήρεμες εξόδους με τους φίλους της και να χαλαρώνει μέχρι να επιστρέψει ξανά στο πιεστικό της πρόγραμμα”, μεταφέρει στο YOU πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον.

Η γοητευτική Μαρία, με φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους -όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU- και πολύ απλά ντυμένη στα μαύρα, βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, τραγούδησε με τις επιτυχίες του αγαπημένου της καλλιτέχνη και περίπου κατά τις 4 αποχώρησε με την παρέα της.

Πηγή:youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ