Ράκος η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ο θάνατος που την «τσάκισε» ψυχολογικά

Ράκος η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ο θάνατος που την «τσάκισε» ψυχολογικά

«Ένας φωτισμένος άνθρωπος που ταξίδεψε πιο κοντά στον Θεό...»

Ράκος εμφανίστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί στην εκπομπή, με ένα θάνατο να την «τσακίζει» ψυχολογικά. Ανείπωτος είναι ο πόνος για τον 42χρονο ανεμβολίαστο ιερέα που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορονοϊό. Όπως έγινε γνωστό, ο ιερέας, πατέρας πέντε παιδιών νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας και το πρωί της Τετάρτης 8.12 κατέληξε.

Ο ιερέας από το χωριό Προκόπι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη λόγω των φωτιών στην Εύβοια το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Νικόλαος είχε μιλήσει για τη λιτανία μίας εικόνας του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου, που έφερε ένα σύννεφο βροχής που έσβησε τις πυρκαγιές. Επίσης, μια εξομολόγηση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πρώτο της ραντεβού με το σύζυγο της και την ερώτηση που της έκανε την ξάφνιασε.

Ράκος η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ένας φωτισμένος άνθρωπος που ταξίδεψε πιο κοντά στον Θεό. Οι ευχές μας και όλη η αγάπη μας στην οικογένειά του, τα παιδιά και την παπαδιά που μένουν πίσω» είπε συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ