Αγριο μαλλιοτράβημα με Κατερίνα Καινούργιου και Μπέτυ Μαγγίρα – «Αντε γεια…»

Αγριο μαλλιοτράβημα με Κατερίνα Καινούργιου και Μπέτυ Μαγγίρα – «Αντε γεια…»

«Ξύλο» στην ελληνική σόου μπιζ, με τις παρουσιάστριες να ρίχνουν τηλεοπτικές «σφαλιάρες» η μία στην άλλη.

Η ελληνική σόσου μπιζ πρέπει να βρίσκει διαρκώς τρόπους να σε κρατάει στην τσίτα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το τηλεοπτικό «μαλλιοτράβηγμα» ανάμεσα σε δύο διάσημες παρουσιάστριες, οι οποίες αντί να τα βρουν μεταξύ τους, ξεκατινιάζονται δημοσία θέα, ρίχνοντας η μία στην άλλη τηλεοπτικές «σφαλιάρες».

Το βράδυ της Παρασκευής (10/12), λοιπόν, ο Θέμης Γεωργαντάς φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «After Dark» την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Μπέττυ Μαγγίρα. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για την πρόσφατη «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, ένα σατιρικό τρέιλερ της εκπομπής της Μαγγίρα με φόντο το… Παρίσι, είχε ενοχλήσει την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε μιλήσει για «μικρότητα, εμπάθεια, κακό χιούμορ», επειδή η ίδια είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Παρίσι και θεώρησε ότι το τρέιλερ ήταν ειρωνικό προς την ίδια.

Η Μαγγίρα, λοιπόν, πήρε θέση και ενώ αρχικά έδειξε να είναι συγγαταβατική και να κρατάει χαμηλούς τόνους, εν συνεχεία άρχισε και η ίδια το… ξύλο στον «αέρα».

«Εννοείται ότι ήταν μια σύμπτωση και θεωρώ ότι εάν είχε πρόβλημα με αυτό η Κατερίνα, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο και να μου το πει», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα αναφερόμενη στο trailer που είχε γυρίσει για την εκπομπή της στο Παρίσι και συμπλήρωσε: «Πού να το ξέρω εγώ ότι είχε πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι; Βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ ότι πήγα στο Παρίσι το τρέιλερ. Και έπρεπε να απολογηθώ για αυτό;».

Συνεχίζοντας, θυμήθηκε πως πέραν της επίθεσης που δέχθηκε από την ίδια την Καινούργιου «κάτι έγραψε και στο twitter ο πατέρας της», με τη συνέχεια να γίνει ροκ, καθώς έκανε υθεία επίθεση στην παρουσιάστρια του ALPHA: «Η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κόλλημα. Γιατί και με το κουίζ έγινε το ίδιο. Είχαμε κάνει ένα κουίζ, το οποίο δεν την πείραξε την επόμενη ημέρα, την πείραξε τη μεθεπόμενη ημέρα, ξαφνικά».

«Α, δεν το ήξερα αυτό», αποκρίθηκε ο Γεωργαντάς, με τη Μαγγίρα να συμπληρώνει πως «Εχει ξεκινήσει με το κουίζ, έχει συνεχίσει με το Παρίσι και θα τριτώσει οσονούπω, φαντάζομαι». Στην ερώτηση του παρουσιαστεί, τι αφορούσε το κουίζ, η Μαγγίρα απάντησε με νόημα: «Το κουίζ ήταν για τον χωρισμό. Αυτά… Αντε γεια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ