Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Κόνι Μεταξά. Αντέχετε; (pic)

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Κόνι Μεταξά. Αντέχετε; (pic)

Είναι θεά η κοπέλα!

Το κορίτσι έχει κέφια και θέλει να αναστατώσει για μια ακόμα φορά με την παρουσία της. Η Κόνι Μεταξά ανανεωμένη και χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος να την αναστατώνουν δίνει για ακόμα μια φορά τον καλύτερο της εαυτό και όλα μοιάζουν διαφορετικά!

Η παρουσιάστρια είναι για ακόμα μια φορά εκθαμβωτική και αυτό που την κάνει πολύ ξεχωριστή και μοναδική είναι η εναλλακτική της σκέψη και ο έντονος αέρας επανάστασης που αποπνέει.

Σωστά θεωρείται ότι είναι μία εξαιρετικά πολυτάλαντη προσωπικότητα, η οποία εκτός από τραγουδίστρια, performer, ηθοποιός και πολλά άλλα είναι πλέον και μία εκρηκτική παρουσιάστρια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Κόνι Μεταξά είναι κόρη του πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και της ηθοποιού Ζώζας Μεταξά.

Σε κάθε της εμφάνιση η Κόνι Μεταξά είναι και μια νέα κινούμενη βόμβα αισθησιασμού που απλά σε καθηλώνει και δεν μπορείς να αντισταθείς.

Γι΄αυτό άλλωστε ανήκει στις πιο εντυπωσιακές και εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες στο χώρο της showbiz και της ελληνικής μουσικής σκηνής και βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι απο τους πιο δυνατούς που έχουμε δει με την Κόνι να μοιράζεται με τους followers της εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Απολαύστε την:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ