Ποιος ζήτησε 3 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για να πάει στο survivor!

Ποιος ζήτησε 3 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για να πάει στο survivor!

Τελικά δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο

Προσφάτως αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό πολιτικό. Σήμερα, Πέμπτη 16/12, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy day αποκάλυψε πως ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί 3.000 ευρώ ανά εβδομάδα για να συμμετέχει στο Survivor 5 αλλά τελικά η παραγωγή δεν ικανοποίησε το αίτημά του και κάπως έτσι ο Άγιος Δομίνικος δεν είναι στα πλάνα του.

«Δεν τα βρήκαμε στα οικονομικά ζήτησα 3.000€ την εβδομάδα και αρνήθηκαν να μου τα δώσουν» είπε αρχικά. «Μετά την Kendall Jenner που γύμνασα στη Μύκονο έχουν ανέβει οι μετοχές μου. Είναι δύσκολο να αφήσω πίσω την πελατεία μου» πρόσθεσε.

Ο λόγος για τον Μάνο Βροντζάκη.

Ποιος είναι ο Μάνος Βροντζάκης

Τον Μάνο Βροντζάκης τον γνωρίσαμε στο Game of love. Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι 26 χρονών και από μικρός στράφηκε στον αθλητισμό, ξεκινώντας να κάνει κολύμβηση και αργότερα πρωταθλητισμό για 17 χρόνια.

Mετά την αποφοίτησή του από τα ΤΕΦΑΑ, Μάνος Βροντζάκης βρέθηκε στην Αμερική, όπου παρακολούθησε σεμινάρια personal training στα γνωστά γυμναστήρια Εquinox. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και μέχρι και σήμερα προπονεί πλήθος ασκούμενων που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση και την εικόνα τους, από πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου μέχρι βουλευτές.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Μάνος Βροντζάκης το πέρασε δουλεύοντας στη Μύκονο, όπου και συνεργάστηκε με την Kendall Jenner, που πέρασε μερικές μέρες στο «νησί των ανέμων» μαζί με το σύντροφό της, Fai Khadra. Ο Μάνος Βροντζάκης ήταν αυτός που ανέλαβε την προπόνηση του ζευγαριού.

«Το καλοκαίρι εργαζόμουν ως personal trainer στη Μύκονο και συνεργαζόμουν με το ξενοδοχείο Santa Marina, όπου έμενε η Kendall. Με πήραν τηλέφωνο μια μέρα από το ξενοδοχείο λέγοντάς μου πως ένας πελάτης τους ήθελε personal training. Αρχικά λοιπόν συναντήθηκα με τον Fai Khandra, ενώ μπαίνοντας στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου αντίκρισα την Kendall. “Θα μας κάνεις μαζί, αν δε σε πειράζει;” μου είπε. Έτσι, ξεκίνησε το πρόγραμμα γυμναστικής».

Ο Μάνος Βροντζάκης ανέλαβε την προπόνηση της Kendall και του Fai τις τρεις ημέρες που πέρασαν στη Μύκονο. «Ήταν και οι δυο τους πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που τους έδειχνα» λέει στο περιοδικό People. «Την πρώτη μέρα η Kendall ήταν κάπως μαζεμένη, δεν θα τη χαρακτήριζα και την πιο προσιτή κοπέλα που έχω γνωρίσει. Παρ’ όλα αυτά τις δύο επόμενες ημέρες ένιωσε άνετα και λέγαμε διάφορες ιστορίες».

Τον Μάνο Βροντζάκη, τον πρωτοείδαμε σε madwalk να διασχίζει την πασαρέλα με δημιουργίες των Miro Designer και από τότε έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα με ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο, αλλά και με συνεργασίες σε εγχώριο επίπεδο. Έχει δουλέψει με διάσημους Έλληνες σχεδιαστές και συμμετάσχει σε πολλά βίντεο κλιπ Ελλήνων τραγουδιστών.

Από μικρός, όταν βρισκόταν στο κατάστημα του πατέρα του ήξερε ότι σύντομα θ’ ανοίξει τα φτερά του και θ’ ασχοληθεί με κάτι που πραγματικά αγαπούσε. Όταν σπούδαζε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών δέχτηκε πρόταση ν’ ασχοληθεί με το μόντελινγκ και δέχτηκε, ανοίγοντας έτσι έναν μεγάλο δρόμο και μια επιτυχημένη καριέρα μπροστά του. Ο Μάνος Βροντζάκης συμμετείχε στην 20η επετειακή εβδομάδα μόδας της Αθήνας που διεξήχθη στο Ζάπειο. Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες του Λάκη Γαβαλά, αλλά και του καταξιωμένου Σέρβου σχεδιαστή Bosko Jakovljevic.

Και μπορεί η καριέρα του σαν μοντέλο να έχει συνεχώς ανοδική πορεία με πολλά ταξίδια για δουλειές στο εξωτερικό (Χονγκ Κονγκ, Αμερική, κ.α), αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για την μεγάλη του αγάπη για τη γυμναστική. Πέρα από τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ, ο Μάνος έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στην Αμερική πάνω στο αντικείμενο, γι ´ αυτό ακόμα και πολλοί διάσημοι Έλληνες τον εμπιστεύονται και αφήνονται στα χέρια του για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ