Η αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για τον Αντώνη Κανάκη – «Τώρα μπορώ να το πω αυτό»

Η αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για τον Αντώνη Κανάκη – «Τώρα μπορώ να το πω αυτό»

Τι είπε για τον φίλο της;

Μπορεί ο Αντώνης Κανάκης να βρίσκεται στο προσκήνιο μετά τις καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και να υπάρχουν αμφιβολίες γύρω από το πρόσωπό του, ωστόσο η Ράνια Θρασκιά δεν έκρυψε ποτέ την εκτίμησή της γι’ αυτόν.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει μιλήσει δημόσια για τη βοήθεια που της παρείχε ο Αντώνης Κανάκης σε μια περίοδο της ζωή της που την είχε ανάγκη σε επαγγελματικής φύσεως θέματα.

Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια, ενώ υπάρχουν πολλά πράγματα που τους ενώνουν. Η κοινή καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η πορεία τους στα media.

Η Ράνια Θρασκιά είχε μιλήσει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος την βοήθησε να ανεβάσει το κασέ της στην ελληνική τηλεόραση.

Η αποκάλυψη για τον Κανάκη

«Είχα έναν άνθρωπο να με συμβουλεύει εκείνη την περίοδο, δεν τα λέω ποτέ αυτά, αλλά τώρα μπορώ να το πω, στον οποίο τηλεφώνησα όταν είχα την πρόταση από το Alter μου είπε «ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που θες να κάνεις στην τηλεόραση;», του είπα ότι θέλω να κάνω μια τέτοια εκπομπή ψυχολογίας. «Τι σου λένε; Ότι δεν είναι πολύ εμπορική;», μου είπε και του είπα ναι. «Πόσα λεφτά θα ήταν, αλλά πες αυτό που ονειρεύεσαι, αλλά όχι αυτό που είναι ρεαλιστικό». Και του είπα ένα νούμερο και μου λέει «θα ζητήσεις αυτό”. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Αντώνης Κανάκης. Μου έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση, πολύ συγκεκριμένες συμβουλές και αν δεν είχα εκείνον και έναν εξαιρετικό δικηγόρο που μου είχε συστήσει τότε, οπότε πρώτη φορά μπήκα πιο επαγγελματικά να το κάνω», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ