Δεν έχει ξαναγίνει – Ανακοίνωσαν τον νικητή του MasterChef πριν τον τελικό (Vid)

Δεν έχει ξαναγίνει – Ανακοίνωσαν τον νικητή του MasterChef πριν τον τελικό (Vid)

Αδιανόητη γκάφα

Έξαλλοι έγιναν οι τηλεθεατές του Celebrity MasterChef όταν το Channel 5 News ανακοίνωσε τον νικητή πριν καν μεταδοθεί το επεισόδιο. Το πρώτο εορταστικό μέρος του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής του BBC, είδε την stand-up κωμικό Judi Love να αναδεικνύεται νικητής.

Ωστόσο, οι θαυμαστές του διαγωνισμού μαγειρικής έμαθαν τον φετινό νικητή από το Channel 5 News πριν καν προβληθεί το επεισόδιο στο BBC. Τα σχόλια με τους δυσαρεστημένους τηλεθεατές κατέκλυσαν τα social media.

«Μπράβο στο Channel 5 News που μας έδωσε το όνομα του νικητή του Celebrity MasterChef των Χριστουγέννων πριν καν μεταδοθεί στο επεισόδιο», έγραψε ένας αγανακτισμένος φαν στο Twitter.

Κάποιος άλλος χρησιμοποίησε μια σειρά από θυμωμένα emoji για να εκτονώσει τον θυμό του, γράφοντας: «Γιατί μας είπατε ποιος κερδίζει το Celebrity MasterChef από τη στιγμή που το επεισόδιο δεν έχει προβληθεί ακόμα;».

Ένας τρίτος έγραψε με σαρκαστικό ύφος: «Ευχαριστώ που μας αποκαλύψατε ποιος κέρδισε το Celebrity MasterChef ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ