O νέος έρωτας της Αθηνάς Ωνάση (vid)

O νέος έρωτας της Αθηνάς Ωνάση (vid)

Η απόφαση που πήρε μετά την προσωπική τραγωδία

Ένας… ξαφνικός έρωτας εμφανίστηκε πρόσφατα για την Αθηνά Ωνάση, με την ίδια να αφοσιώνεται σε μια άλλη ασχολία, μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο.

Μετά το τραγικό γεγονός, πέρα από την πολύ πιο ενεργή παρουσία της σε αγώνες, δίνει βαρύτητα και στα άλογα της. Η Αθηνά, που πρόσφατα βίωσε μια τραγική εμπειρία, θέλει να έχει τα καλύτερα άλογα και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στην αγορά του Castlefield Rubinu».

Το… νέο απόκτημα μετά το διαζύγιο

Πρόκειται για ένα δεκάχρονο «παλαίμαχο» άλογο που θα μεταφερθεί στους στάβλους της και θα προστεθεί στη μακρά λίστα των περιουσιακών της στοιχείων. Το άλογο, μέχρι πρόσφατα ανήκε στον Ιρλανδό αναβάτη Michael Duffy και αγωνίστηκε μαζί του πολλές φορές.

Μάλιστα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης, ο Ιρλανδός μαζί με το καφέ άλογο έτρεξε και κατέκτησε την τέταρτη θέση, έχοντας πετύχει την ίδια επίδοση έναν μήνα νωρίτερα στο Δουβλίνο, όπου τερμάτισαν και πάλι τέταρτοι. Επίσης, τον Ιανουάριο του 2018 κέρδισαν στα 1 και 45 μέτρα μετ’ εμποδίων στο Jumping Amsterdam. Στους συγκεκριμένους αγώνες η Αθηνά Ωνάση, όπως και οι περισσότεροι αναβάτες έχουν την ευκαιρία να δουν και τα άλογα των υπολοίπων συμμετεχόντων. Βλέπουν την πορεία και την επίδοση τους και ενημερώνονται για όλα τα χαρακτηριστικά τους. Κάπως έτσι έκλεισε τη συμφωνία για τη νέα της αγορά η χρυσή κληρονόμος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πολύ γνωστή στον χώρο εταιρεία Ashford Farm ήταν αυτή που μεσολάβησε για την πώληση του αλόγου στην Ωνάση.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ