«Φωτιά» η Μαρία Κορινθίου με κόκκινα εσώρουχα δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Φωτιά» η Μαρία Κορινθίου με κόκκινα εσώρουχα δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Έτσι για να μπει καλά το 2022!

Όταν πιστεύεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων…. τότε εκείνο σου στέλνει ως Χριστουγεννιάτικό δώρο την Μαρία Κορινθίου ντυμένη με τα πιο όμορφα κόκκινα εσώρουχα να στέκεται ως το απόλυτο χώρο δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

H εντυπωσιακή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, συχνά πυκνά βομβαρδίζει τους θαυμαστές της στο Instagram με εντυπωσιακές φωτογραφίες και σίγουρα ακόμα και μέσα στα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσε να αφήσει τον λογαριασμό της χωρίς να αναρτήσει κάτι… πολύ εντυπωσιακό.

Για την ιστορία να ξέρετε ότι υπάρχει ένα έθιμο που έχει ξεκινήσει από την Ιταλία και όπως φαίνεται οι γείτονες το έχουν για γούρι αφού σύμφωνα με αυτούς το κόκκινο εσώρουχο τις γιορτές και ειδικά την Πρωτοχρονιά φέρνει τύχη στα ερωτικά σου!

Αρκετές φορές, μάλιστα έχουμε δει την Μαρία Κορινθίου να ποζάρει τολμηρά αλλά και αισθησιακά, αλλά πιστεύουμε ότι αυτή την φορά το τερμάτισε.

Αυτό λοιπόν αποφάσισε να κάνει με τον καλύτερο τρόπο η αγαπημένη Μαρία Κορινθίου, η οποία έκανε ένα εντυπωσιακό δώρο Χριστουγέννων στους followers της, με μία ανάρτηση… κόλαση στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ