Τα βρόντηξε η Μαρία Κορινθίου – «Δεν με σεβάστηκε…»

Τα βρόντηξε η Μαρία Κορινθίου – «Δεν με σεβάστηκε…»

Ξέσπασε η ηθοποιός....

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα του Love It στον ΣΚΑΪ. Η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τον μονόλογο Τζόρνταν που συνεχίζει να παρουσιάζει, τις δύσκολες συνεργασίες καθώς και το ελληνικό metoo.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει συμβεί να είμαι σε δύσκολη συνεργασία και τα έχω βροντήξει! Όταν δε με σέβεται ο άλλος… Έχω κάνει φασαρία γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, με ενοχλεί να με υποτιμούν σαν άνθρωπο και με ενοχλεί να υποτιμούν τους καλλιτέχνες».

«Φυσικά και τα ξέραμε όλα στον χώρο και μάλιστα πολλά πράγματα μου είχαν κάνει εντύπωση όταν κάποιοι έμπαιναν σε κάποιες θέσεις. Εγώ ήξερα πράγματα που δεν ήμουν μέσα σε αυτό τον κύκλο, για αυτό και πολεμήθηκα αρκετές φορές. Ήξερα πέντε, έξι πράγματα».

«Γνωρίζω πως ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει τους ενδοιασμούς του και την επιθυμία του σαν άνθρωπος, αν δηλαδή συνεχιστεί αυτό πως θεωρούσε ότι η διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δεν ήθελε να υπάρχει και δεν μπορούσε να το στηρίξει σαν προσωπικότητα» συμπλήρωσε η μελαχρινή καλλονή στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή:nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ