Ολόγυμνη στη σκάλα, λέει στον άντρα της «έλα στο κρεβάτι» – Κολάζει η Χάιντι Κλουμ

Ολόγυμνη στη σκάλα, λέει στον άντρα της «έλα στο κρεβάτι» – Κολάζει η Χάιντι Κλουμ

Η Χάιντι Κλουμ στέκεται στη σκάλα του σπιτιού της και κάνει νόημα στον Τομ Κάουλιτζ να την ακολουθήσει στο κρεβάτι.

To διάσημο μοντέλο Χάιντι Κλουμ αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της και τον σκύλο τους. Σε ένα από αυτά την βλέπουμε γυμνή να στέκεται στην σκάλα και να κρατάει ένα πάπλωμα.

Η Γερμανίδα καλλονή δεν δίστασε να καλέσει τον Τομ Κάουλιτζ στο κρεβάτι προκαλώντας φρενίτιδα στους εκατομμύρια θαυμαστές της. «Έλα να πάμε πίσω στο κρεβάτι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σημειώνουμε ότι η Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτζ παντρεύτηκαν στην Καλιφόρνια το 2019. Εξι μήνες μετά τον γάμο τους, το διάσημο μοντέλο και ο κιθαρίστας των Tokio Hotel ανανέωσαν τους όρκους αγάπης και αφοσίωσης στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O» παρουσία 120 καλεσμένων, στο Κάπρι της Ιταλίας.

Δες εδώ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Η 48χρονη Χάιντι Κλουμ είχε γνωρίσει τον Τομ Κάουλιτζ τον Μάρτιο του 2018 στο πλατό του «Germany’s Next Top Model», που το μοντέλο παρουσιάζει σταθερά από το 2006 μέχρι σήμερα. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ήταν αυτή στις Κάννες τον Μάιο του ’18 ενώ η πρόταση γάμου έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την Χάιντι Κλουμ, που στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Σιλ από το 2005 μέχρι το 2014, ενώ είχε επίσης παντρευτεί τον κομμωτή διασήμων Ric Pipino από το 1997 μέχρι το 2002. Με τον Σιλ έχει δυο γιους, τους Χένρι και Γιόχαν και μια κόρη, την Λου, ενώ έχει επίσης άλλη μια κόρη, την Λένι, από την σχέση της με τον Φλάβιο Μπριατόρε. Όσο για τον Τομ Κάουλιτζ, υπήρξε παντρεμένος με την Ρία Σόμερφιλντ από το 2015 μέχρι το 2018.

Πηγή: bovary.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ