«Με την Κατερίνα δεν ήμασταν όπως ήμασταν» – Η αποκάλυψη του Κατσούλη για το διαζύγιο τους

«Με την Κατερίνα δεν ήμασταν όπως ήμασταν» – Η αποκάλυψη του Κατσούλη για το διαζύγιο τους

«Οι άνθρωποι που μας ξέρουν χρόνια είχαν καταλάβει ότι...»

Σούσουρο επικρατεί με τον Κρατερό Κατσούλη το τελευταίο διάστημα, καθώς οι φήμες «φουντώνουν» για την ύπαρξη νέας γυναίκας στη ζωή του, με τέσσερις μήνες να έχουν περάσει από το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Το πρώην ζευγάρι έχει πια προχωρήσει στη ζωή του, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να βρίσκεται στα καλύτερά του επαγγελματικά, τόσο με την ύπαρξη του πολυχώρου Modus Vivendi όσο και με τις παραγωγές, που ετοιμάζονται, με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» να έχει κάνει επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο.

Χαμογελά ξανά ο Κατσούλης

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως στα προσωπικά του χαμογελά και πάλι, σχεδιάζοντας σύμφωνα με το «Yes Magazine», αργά ή γρήγορα, να ξαναφτιάξει τη ζωή του, έχοντας και εκείνος άλλωστε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο γάμο, τη στιγμή που αναμένεται και η ζωή του στο Star.

Yes Magazine για νέα γυναίκα Κρατερού Κατσούλη

«Για το χωρισμό μου, πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο να υπάρχει η πληροφορία ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησα και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών τους. Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο. Αγαπώ τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου», είπε σχετικά με το χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ