Τα μεγάλα ζόρια της Κατερίνας Καραβάτου – Απίστευτα δύσκολες στιγμές

Τα μεγάλα ζόρια της Κατερίνας Καραβάτου – Απίστευτα δύσκολες στιγμές

Ιστορίες και στιγμές που θα σε συγκλονίσουν

Χρόνια Πολλά Κατερίνα! H παρουσιάστρια γίνεται σήμερα 48 ετών και θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

Η φετινή χρονιά ήταν αναμφίβολα δύσκολη για την παρουσιάστρια τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Η Κατερίνα Καραβάτου όμως είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος που πάντα βρίσκει τρόπο να ξεπερνά τις όποιες δυσκολίες και με αυτή τη χαρά που την διακρίνει, θα της ευχηθούμε σήμερα και θα θυμηθούμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της.

Η αγαπημένη της μαμά

Πρόσφατα έχασε την μητέρα της Κική και αναγκάστηκε να αφήσει για λίγο στην άκρη της επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Σαν μοναχοπαίδι της είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Το τελευταίο διάστημα η μητέρα της είχε μετακομίσει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και αυτό το είχε αναφέρει πολλές φορές στον τηλεοπτικό αέρα, μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της. ΄Αλλωστε ήταν στον αέρα της εκπομπής της «Τι λες τώρα» στο Mega όταν πληροφορήθηκε την απώλειά της. Η μητέρα της η οποία ήταν δασκάλα στο επάγγελμα ήταν ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος που λάτρευε τα δύο της εγγόνια και παιδιά της Κατερίνας, την Αέλια και τον Αρίωνα. Δάσκαλος ήταν και ο πατέρας της Γιάννης τον οποίο η Κατερίνα επίσης υπεραγαπούσε.

Η Κατερίνα Καραβάτου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1973 όπου και έζησε μέχρι το τέλος των σπουδών της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εκτός από τη συμπρωτεύουσα, έχει μεγάλη λατρεία και για τα Χανιά, που ήταν τόπος καταγωγής της μητέρας της. Η παρουσιάστρια σπούδασε στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας, επάγγελμα το οποίο δεν εξάσκησε σχεδόν ποτέ. Μετά την αποφοίτησή της μετακόμισε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

Η επαγγελματική της διαδρομή

Η πορεία της στα media ξεκίνησε το 2000 όταν εργαζόταν ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο. Λίγο αργότερα το 2004, μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον ALPHA, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η εκπομπή «Πρωινό Κους Κους».

Η εκπομπή μετακινήθηκε την επόμενη σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού και παρέμεινε στους δέκτες μας για 6 ολόκληρες σεζόν. Η Καραβάτου δοκίμασε την παρουσίαση διάφορων τηλεοπτικών project όπως το reality σχέσεων με τίτλο «Μια νύφη για τον γιο μου» ενώ το 2013 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας κάθε Σαββατοκύριακο την πρωινή εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Το 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο Epsilontv. Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της και τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής

 

Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη και στις 25 Ιουλίου 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: την Αέλια και τον Αρίωνα. Μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας, φέτος τον Αύγουστο το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του με μια λιτή επιστολή.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η επιστολή που έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το πρώην ζευγάρι.

Διαζύγιο και στην επαγγελματική της ζωή με τον Κρατερό

 

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν εκείνος που αποχώρησε πρώτος από την καθημερινή εκπομπή του Star «Στην Φωλιά των Κου Κου», την οποία παρουσίαζαν μαζί με την σύζυγό του για 3 συνεχόμενες σεζόν. H είδηση ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό ωστόσο ο Κρατερός ανέφερε ότι αιτία ήταν η συμμετοχή του στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». ‘Ενα μήνα αργότερα ωστόσο έληξε και η δική της συνεργασία με το Star.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ