Κατέστρεψε τον Γιώργο Παπαδάκη – «Ποτέ ξανά μαζί του…»

Κατέστρεψε τον Γιώργο Παπαδάκη – «Ποτέ ξανά μαζί του…»

Η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η δημοσιογράφος του MEGA, Μπάγια Αντωνοπούλου σε κοινή συνέντευξη με τη μητέρα της μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 17 ετών αλλά και για την πορεία της στον χώρο των ΜΜΕ που όπως είπε δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Σε ερώτηση για την πορεία της στον χώρο δεν έκρυψε ότι έχει δεχτεί bullying ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Έχω δεχτεί bullying

«Δεν σου ανοίγουν τις πόρτες, ούτε σου στρώνουν τον δρόμο με ροδοπέταλα για να γίνεις δημοσιογράφος. Έχεις να δουλέψεις πάρα πολύ. Να αποδεικνύεις κάθε μέρα ότι αξίζει να είσαι σε αυτή την δουλειά. Υπάρχει και το bullying το οποίο έχει βιώσει με πολύ κακή συμπεριφορά που για πολύ καιρό ανεχόμουν. Εγώ, επειδή έχω πολύ πείσμα έχω καταφέρει να επιβιώσω, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου. Όταν είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μία κατάσταση, το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου σε συνέντευξή της στον Alpha.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ όταν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ, πίστευα ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά. Ας μην έβρισκα», με την μητέρα της να λέει: «Όταν μου είπε «παραιτήθηκα», είπα ΖΗΤΩ…».

Σε εκείνο το σημείο της έγινε ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε να δουλέψει με τον Γιώργο Παπαδάκη, ξεκαθαρίζοντας: «Όχι. Πρώτον δεν ξαναξυπνάω πρωί. Δεύτερον δεν θα το ήθελα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ