Τι καινούργιο θα φέρει το 2022 στην ΤV

Τι καινούργιο θα φέρει το 2022 στην ΤV

Πολλές νέες παραγωγές έρχονται από τη νέα χρονιά για να εμπλουτίσουν τα προγράμματα των καναλιών και να ανεβάσουν τα ποσοστά τους στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Έρχονται δύο πολυαναμενόμενες δραματικές σειρές, με έμπειρους σκηνοθέτες στην παραγωγή τους, εξαιρετικό καστ και μεγάλες βλέψεις, ο «Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η «Σκοτεινή θάλασσα» του Γρηγόρη Καραντινάκη. Μαζί με την πρόσφατη προσθήκη της δραματοποίησης της ζωής του Αγίου Παϊσίου αποτελούν τα ισχυρά χαρτιά του καναλιού.

ΜEGA

«Σκοτεινή θάλασσα»

Δραματική σειρά μυστηρίου που θα προβάλλεται δύο φόρες-την εβδομάδα, σε σενάριο Ζαχαρία Μαυροειδή, Σπύρου Κρίμπαλη και Κωστή Σαμαρά και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκή που υπογράφει τη σκηνοθεσία στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Παπάγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αρης Λεμπεσόπουλός, Γεράσιμος Γεννατάς. Ένας χημικός, που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, δύο χρόνια,, πριν κι αυτός αποφασίζει να μείνει και ναδ αποδείξει την αθωότητα του.

«Δάσκαλος»

Με γυρίσματα σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα, η επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν αναμένεται με ενδιαφέρον μόνο γιατί οι δουλειές του είναι ι εξαιρετικές, και γιατί πρωταγωνιστεί η… Χάρις Αιλεξίου! Μαζί τους παίζουν και οι: Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος. Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει ένα φεστιβάλ μουσικής, και θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Η σειρά σχεδιάζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού τον Μάρτιο, όμως υπάρχουν ακόμη-σκέψεις να την κρατήσουν για την επόμενη σεζόν, δηλαδή από Σεπτέμβρη!..

«Αγιος Παΐσιος»

Η σειρά δεν είχε προαναγγελθεί το καλοκαίρι. Άρχισε να γυρίζεται από το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» και την εταιρία παραγωγής Green Olive Film, σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα, σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη και τη διεκδίκησαν αρκετά κανάλια. Κατέληξε όμως πολύ πρόσφατα σε συμφωνία με το ΜΕGΑ και μάλιστα θα προβληθεί άμεσα: τον Φεβρουάριο. Θέμα της η ζωή και ο βίος του αγίου. Πρωταγωνιστούν οι: Προκοπής Αγαθοκλέους, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσω Σκότη, Δέσποινα Γκάτζιου και Μαρθίλια Σβάρνα.

«Ρίζες»: Μια σειρά εκπομπών για την ευζωία και την αγάπη για τη φύση που θα παρουσιάζει ο Θανάσης Ευθυμιάδης. (Πρεμιέρα τον Μάρτιο).

«Χ Factor»: Το γνωστό μουσικό τάλεντ σόου ετοιμάζεται ήδη πυρετωδώς»:

«The Chase»:Το νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου που έκανε πρεμιέρα στις 27/12.

ΑΝΤ1

«Ελλάδα, έχεις ταλέντο»:

Το γνωστό σόου επιστρέφει στο κανάλι. Είχε προβληθεί για τέσσερις σεζόν πριν πάει στο ΣΚΑΙ για άλλες δύο. Τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου με παρουσιαστές τους Νικόλα Ράπτη και Σταύρο Σβήγκο και κριτές τους Γρηγόρη, Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Ελενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία.

«Μαμά… Τσίτα»

Ο Μάρκος Σεφερλής, παρουσία κοινού, θα παρουσιάζει κάθε φορά μία διαφορετική ιστορία, με επίκεντρο μία μαμά, η οποία είναι συνέχεια… στην τσίτα.

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»:

Το δημοφιλές ανά τον κόσμο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστέφει στη μικρή μας οθόνη με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κατά πάσα πιθανότητα από τον Απρίλιο…

STAR

«Master Chef»:

Το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής έρχεται ξανά με τη «χρυσή» τριάδα των κριτών: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς. Μένει να δούμε αν θα κρατήσει το κοινό απέναντι στον… άχαστο «Σασμό» – ή αν «λαβώθηκε» από τα «Game of chefs» και «Τop chefs» που προηγήθηκαν σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ αντίστοιχο και το κοινό τους γύρισε την πλάτη..

ΣΚΑΪ

Survivor:

Ξεκίνησε λίγο πριν από την αλλαγή της χρονιάς και στο κανάλι ελπίζουν να… ρεφάρουν από την αποτυχία του «Big Brother».

«The masked singer»:

Το πολυσυζητημένο μουσικό σόου μπαίνει στην τελική φάση της προετοιμασίας του για να βγει άμεσα στον αέρα. 16 γνωστοί τραγουδιστές θα διαγωνίζονται επί σκηνής αλλά θα είναι κρυμμένοι κάτω από περίεργα κοστούμια! Παρουσιαστής ο Σάκης Ρουβάς. Στην επιτροπή θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς…

«Red room»:

Η δημοφιλής σειρά στην Τουρκία θα μεταφερθεί στη χώρα μας σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου. Κεντρική ηρωίδα είναι μια ψυχολόγος που κουράρει κακοποιημένες γυναίκες… Η σειρά ξεκινά, γυρίσματα με σκοπό να βγει στον αέρα από τον Φεβρουάριο…

ALPHA

Το κανάλι επιθυμεί να έχει κάθε Σάββατο στο πρόγραμμα του ένα σόου. Και θα το έχει! Συζητάει αρκετές προτάσεις. Και για το «The secret song» (το παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία ο Νίκος Αλιάγας) και για το «Chart show your countdown». Τίποτα όμως δεν είναι βέβαιο. Γι’ αυτές τις δύο παραγωγές «παίζει δυνατά» το όνομα της Ναταλίας Γερμανού ως παρουσιάστρια. Εκτός κι αν προκύψει κάτι τρίτο…

ΕΡΤ

«Όρκος»

Ο Γιάννης Στάνκογλου ενσαρκώνει έναν γιατρό, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, σε μια σειρά που μοιάζει με την ελληνική έκδοση του «Grey’s anatomy». Ο τίτλος παραπέμπει στον Όρκο του Ιπποκράτη και το αν θα καταφέρει να τον υπηρετήσει ο πρωταγωνιστής. Η Τίνα Καμπίτση γράφει το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Σπύρου Μιχαλόπουλου. Στο καστ συμμετέχει και ο Γιώργος Γάλλος.

«Πεθαίνω για σένα»

Κωμωδία βασισμένη στη σειρά «La hypochondriaca» («Η υποχόνδρια»). Η Κατερίνα Γερονικολού στο ρόλο μιας αρρωστοφοβικής γυναίκας. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο ρόλο του γιατρού, ο οποίος με μια λανθασμένη διάγνωση επιβεβαιώνει τους φόβους της και της λέει πως έχει μόνο έξι μήνες ζωής. Παίζουν ακόμα: Σταύρος Σβήγκος, Βίβιαν Κοντομάρη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο Ζερόμ Καλουτά σε ένα σπέσιαλ ρόλο.

«Παράνομη αγάπη»:

Παρακολουθήσαμε ήδη τρεις μίνι σειρές του Μανούσου Μανουσάκη βασισμένες σε διηγήματα γνωστών συγγραφέων. Την τέταρτη, που βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, τη σκηνοθετεί ο Νίκος Κουτελιδάκης και πρωταγωνιστούν οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκος Ψαρράς, Ευγενία Ξυγκόρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γιάννης Νταλιάνης κ.α.. Το σενάριο έχει γράψει Ελένη Ζιώγα.

Πηγή: Τηλεθεατής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ