Χωρίς την Ανθή Βούλγαρη ο Χασαπόπουλος – Γιατί δεν πήγε στην εκπομπή (Vid)

Χωρίς την Ανθή Βούλγαρη ο Χασαπόπουλος – Γιατί δεν πήγε στην εκπομπή (Vid)

Η παρουσιάστρια μίλησε στον «αέρα» τηλεφωνικά και εξήγησε τους λόγους που δεν έδωσε το «παρόν» από την πρώτη εκπομπή του 2022.

H «Κοινωνία Ώρα Mega» επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (3/1), με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να στέλνει τις θερμότερες ευχές του στους τηλεθεατές για το νέο έτος.

Ωστόσο, από το πλάι του απουσίαζε η Ανθή Βούλγαρη.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού.

Η ίδια μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και όπως είπε έχει κάνει δύο μοριακά τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά, ωστόσο, φοβήθηκε επειδή ακόμη δεν έχει κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου.

«Να πούμε ότι λείπεις γιατί ήρθες σε επαφή με κρούσμα, αλλά είσαι αρνητική», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Στη συνέχεια, η Ανθή Βούλγαρη ξεκαθάρισε τι της συνέβη: «Ήρθα σε επαφή με κρούσμα, εγώ όμως πρέπει να λείψω για κάτι προγραμματισμένο που έχω, ωστόσο έμεινα στο σπίτι γιατί φοβήθηκα και πρέπει να προστατευτώ απ΄ όλο αυτό με τον κορονοϊό. Είμαι αρνητική. Είναι λίγο κλεισμένος ο λαιμός μου, αλλά νομίζω πως από κάπου την άρπαξα. Επειδή εγώ δεν έχω προλάβει να κάνω την τρίτη δόση, αισθάνομαι γυμνή. Όλοι γύρω μας κολλάνε».

Δείτε όσα είπε on air

H ανάρτησή της στο Instagram

H παρουσιάστρια λίγες ώρες μετά έκανε και μία ανάρτηση στα social media. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τον ενδιαφέρον του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα μείνει εκτός εκπομπής όλη την εβδομάδα.

«Παιδιά καλημέρα!! Καλή χρονιά!!! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.. Δυστυχώς σήμερα, πρώτη εκπομπή του χρόνου δεν μπόρεσα να είμαι κοντά σας. Είμαι καλά! Είμαι ευτυχώς αρνητική στον covid αλλά για κάποια επιπλέον προγραμματισμένα ζητήματα θα πρέπει να μείνω εκτός όλη την εβδομάδα.. Κάποια πράγματα δεν χωρούν αναβολή. Να προσέχετε πολύ τους εαυτούς σας», έγραψε στη λεζάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ