Άγριος καυγάς Καρύδη – Αθερίδη – Η νύχτα που έφυγε από το σπίτι η Σμαράγδα (vid)

Άγριος καυγάς Καρύδη – Αθερίδη – Η νύχτα που έφυγε από το σπίτι η Σμαράγδα (vid)

Τι συνέβη

Αυτός είναι ο τίτλος που έχει στο εξώφυλλό του το περιοδικό YES αναγράφοντας μέσα ένα περιστατικό που η ίδια η Σμαράγδα Καρύδη εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος.

Η ηθοποιός με τον Θοδωρή Αθερίδη διατηρούν χρόνια τώρα δεσμό αλλά όσο μπορούν φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους. Ησυχαστήριό τους το εξοχικό στην Αίγινα.

Τι συνέβη μεταξύ Σμαράγδας και Θοδωρή

«Eίναι κάποιοι που με εκνευρίζουν πάρα πολύ στα επιτραπέζια γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Μπορεί να τσακωθώ με φίλο μου. Τσακώθηκα τόσο πολύ στην μπιρίμπα όταν ήμουν σε διακοπές στο Μεγανήσι. Δεν θέλω να τον εκθέσω ποιος ήταν, ο Θοδωρής ήταν. Μου έκλεισε με τον άσο τον μπαλαντέρ και τον μπλόκαρε. Κουβέντα στην κουβέντα λογοφέραμε. Τσαντίστηκα τόσο πολύ που πήρα το αυτοκίνητο και πήγα στο βουνό και δεν ήξερα πού είμαι. Και χάθηκα και αγριεύτηκα. Γύρισα μόνη μου. Είχε τσαντιστεί, δεν με πήρε τηλέφωνο ο Θοδωρής» είπε.

«Ο Θοδωρής είναι καλός στα παιχνίδια. Όταν καθόμαστε να παίξουμε θέλουμε να τσαντίσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν παίζουμε οι δυο μας. Παίζαμε μπιρίμπα σε έναν καύσωνα και μου έπαιρνε όλα τα φύλλα από κάτω και πήγα να πεθάνω, έσκασα, άρχισα να μην αναπνέω» είπε ακόμα.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ