«Είναι σκουπίδια» – Οργή και σκληρά λόγια για τους «Ράδιο Αρβύλα» (pic)

«Είναι σκουπίδια» – Οργή και σκληρά λόγια για τους «Ράδιο Αρβύλα» (pic)

Μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο οι παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής θέλουν να γυρίσουν σελίδα. Οι τηλεθεατές όμως έχουν διαφορετική άποψη.

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν απόψε (10/1) στις 20:00 στον τηλεοπτικό αέρα, με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να διαψεύδουν τις φήμες που τους ήθελαν να ρίχνουν τίτλους τέλους στη σατιρική εκπομπή, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οι τρεις παρουσιαστές κάνουν comeback και επιθυμούν να γυρίσουν σελίδα, αφήνοντας πίσω τους το σκάνδαλο με τον συνεργάτη τους.

Οι τηλεθεατές έχουν όμως διαφορετική γνώμη…

Αντιδρούν στην απόφαση να βγει ξανά η εκπομπή στον «αέρα» και μέσα από τα social media έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για μποϊκοτάζ των Ράδιο Αρβύλα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φωτογραφία, που καλεί το κοινό να μην τους παρακολουθήσει ώστε να πέσουν τα νούμερα της τηλεθέασης και να κοπούν οριστικά.

Πάντως ο Αντώνης Κανάκης, δεν αναμένεται να κάνει, από εδώ και πέρα, την παραμικρή αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κάτι το οποίο έχει απαιτήσει και από τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ