Η σκληρή ρήτρα στο Survivor που υπέγραψαν όλοι και δεσμεύει τους παίκτες

Η σκληρή ρήτρα στο Survivor που υπέγραψαν όλοι και δεσμεύει τους παίκτες

Όλο το ρεπορτάζ!

Δύο εβδομάδες πέρασαν από την ημέρα που άνοιξαν για μια ακόμη φορά τα φώτα στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες μονοπωλούν πλέον το ενδιαφέρον του κοινού. Οι δημοσιογράφοι ξεψαχνίζουν με κάθε τρόπο το παρελθόν τους. Αναζητούν συγγενείς και φίλους των παικτών του Survivor. Σκοπός τους να αντλήσουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή των παικτών.

Για πρώτη φορά φέτος στο συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες υπάρχουν αυστηρές ρήτρες εχεμύθειας τόσο πριν μπουν όσο και αφού βγουν από το Survivor. H εταιρεία παραγωγής του Τούρκου μεγιστάνα των media στο φετινό Survivor είναι ιδιαίτερα αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Εξάλλου αυτό είχε φανεί ήδη από τον κινηματογραφικό τρόπο που φυγαδεύουν κάθε φορά τους παίκτες που επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί πως εκτός από τους παίκτες και την υποχρεωτική σιωπή τους στο συμβόλαιο υπάρχει όρος που θέτει υπό αυστηρή απαγόρευση και τους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δηλαδή κανείς από το στενό οικογενειακό περιβάλλον των παικτών δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δήλωση ακόμη και για προσωπικούς λόγους.

Τι λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του okmag; Στους στενούς συγγενείς των διασήμων και των μαχητών έχουν κάνει σαφές πως για έξι μήνες δεν μπορούν να μιλήσουν πουθενά. Για να το κάνουν πρέπει να υπάρχει η έγγραφη άδεια της εταιρείας παραγωγής. Σε αντίθεση περίπτωση θα επιβάλλουν «ποινές»- προφανώς χρηματικές- στους παίκτες!

Πηγή: OK!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ