Εύα Φούσκα, ένας πολύ καλός λόγος για να δεις τις «Εικόνες»

Εύα Φούσκα, ένας πολύ καλός λόγος για να δεις τις «Εικόνες»

Η δημοσιογράφος και μοντέλο έχει βρεθεί παντού, αλλά δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί.

Την εκπομπή του Τάσου Δούση, «Εικόνες», την έχετε παρακολουθήσει. Είτε το καλοκαίρι, μετά το μπάνιο, με το μπολ γεμάτο από φρούτα να βρίσκεται πάνω στα πόδια σας είτε τον χειμώνα, ένα απόγευμα που δεν είχατε όρεξη να βγείτε στο μπαρ της γειτονιάς σας για το καθιερωμένο κρασί της «αποσυμπίεσης». Με ήλιο ή με βροχή, με ζέστη ή με κρύο, έχετε ταξιδέψει μέσα από την οθόνη σας σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Συνοδοιπόρος σας σε πολλά από αυτά τα μαγικά ταξίδια, εκτός από τον έμπειρο παρουσιαστή, είχατε και ένα ακόμα άτομο, την Εύα Φούσκα η οποία, χωρίς καμία αμφιβολία, σας τράβηξε την προσοχή.

Η Εύα Φούσκα είναι γεννημένη στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε εκεί μέχρι που έφτασε η στιγμή να κατέβει προς τα κάτω, στην Αθήνα, για να σπουδάσει διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο. Είναι δημοσιογράφος, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις «Εικόνες» και όπως όλα δείχνουν, αυτή ήταν μονάχα η αρχή.

Μερικά πράγματα, πολλές από τις επιλογές μας για το πώς θα πορευτούμε στη ζωή έχουν ήδη γίνει χωρίς καν το γνωρίζουμε. Λογικά αυτό έγινε και στην περίπτωση της Εύας με το μόντελιγκ. Η δημοσιογράφος, η οποία αγαπάει ιδιαίτερα τον αθλητισμό (τένις, ταε κβο ντο, χορό και γιόγκα) άρχισε να ασχολείται πιο ενεργά με τον συγκεκριμένο χώρο το 2019 και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι από τότε, ο συγκεκριμένος χώρος έγινε πιο πλούσιος.

Το μόντελινγκ, από τη φύση του, σε βάζει συχνά σε ένα αεροπλάνο και σε ανεβάζει πάνω από το σύννεφα. Η Εύα Φούσκα, λοιπόν, λόγω του επαγγέλματός της, βρέθηκε για δύο μήνες στο Μιλάνο και κάπου εκεί κατάλαβε ότι το να ταξιδεύει είναι κάτι το οποίο την γεμίζει. Η ευκαιρία της δόθηκε, την άρπαξε από τα μαλλιά και από τότε, μας έδωσε έναν έξτρα λόγο για να παρακολουθούμε τις «Εικόνες»

Πηγή:playboy.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ