Όργια διάσημου ποδοσφαιριστή στη Μύκονο – Καυτές αποκαλύψεις από «κουνελάκι»

Όργια διάσημου ποδοσφαιριστή στη Μύκονο – Καυτές αποκαλύψεις από «κουνελάκι»

Το όνομα του μπλεγμένο σε ακόμη ένα σκάνδαλο. Αυτή την φορά σε ερωτικό με... ελληνικό χρώμα.

Μπορεί τον περασμένο χρόνο να αποτέλεσε μεταγραφή-ρεκόρ στο καλοκαιρινό «παζάρι» της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο το όνομά του πρωταγωνιστεί διαρκώς στα βρετανικά ταμπλόιντς εξαιτίας της προσωπικής του ζωής, με την Κλόι Μπρόκετ να βγάζει… τα άπλυτα του Τζακ Γκρίλις στην φόρα.

Ειδικότερα, η ριάλιτι σταρ, προχώρησε σε… πιπεράτες αποκαλύψεις στην εφημερίδα «Sun» σχετικά με την γνωριμία της με τον Άγγλο άσο. Όπως μάλιστα ανέφερε η μελαχρινή σεξοβόμβα:

«Ο Τζακ κι εγώ ήμασταν στη Μύκονο στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή. Δεν τον είχα ξανασυναντήσει ή μιλήσει μαζί του. Δεν ήξερα καν ποιος ήταν πριν από το Euro, αλλά τον είδα να παίζει για την Αγγλία», αναφέρει χαρακτηριστικά η παίκτρια ριάλιτι στην Sun.

«Συναντηθήκαμε στο Toy Room και ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου. Δεν είμαι σίγουρος αν με αναγνώρισε από το «TOWIE» ή όχι, αλλά παρουσιάστηκε και ξεκινήσαμε κουβέντα. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι ήταν πραγματικά γοητευτικός, πολύ ομιλητικός και φιλικός. Και προφανώς είναι πολύ όμορφος. Φαινόταν σαν ένα υπέροχο αγόρι. Μετά μου ζήτησε να πάω μαζί του στη βίλα του και συμφώνησα».

«Ο Τζακ είναι ένας υπέροχος τύπος και ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Εύχομαι σε αυτόν και στη Σάσα ό,τι καλύτερο» πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκρίλις στο πρόσφατο παρελθόν έχει εμπλακεί το όνομα του σε ανάλογο ερωτικό σκάνδαλο αφού είχε συνδεθεί πρόσφατα και με την ηθοποιό Έμιλι Ατάκ, ενώ παράλληλα διατηρεί πολύχρονη σχέση με την Σάσα Άντγουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ