Απίστευτη ομοιότητα – Έχετε δει τον πατέρα του Σάκη Ρουβά; (pics)

Απίστευτη ομοιότητα – Έχετε δει τον πατέρα του Σάκη Ρουβά; (pics)

Μοιάζουν καταπληκτικά!

Μπορεί οι γονείς του Σάκη Ρουβά να χώρισαν όταν ήταν σε μικρή ηλικία, ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής έχει αδυναμία και στους δύο, τον Κωνσταντίνο και την Άννα-Μαρία.

Αν και σπάνια οι γονείς του κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, καθώς κρατάνε χαμηλό προφίλ, υπάρχουν μερικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς στο διαδίκτυο.

Ο Κωνσταντίνος Ρουβάς εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου και χώρισε από τη μητέρα του τραγουδιστή το 1984, όταν ο Σάκης Ρουβάς ήταν 12 ετών.

Κάτι που είναι άγνωστο στους περισσότερους είναι πως ο πατέρας του Σάκη Ρουβά έχει μεγάλη αγάπη για το θέατρο. Μάλιστα είχε δηλώσει παλιότερα στη Real News: «Για μένα η υποκριτική είναι έρωτας. Ένας έρωτας μεγάλος που τον κουβαλούσα από παιδί. Η τέχνη για εμένα δε διδάσκεται. Απλώς καλλιεργείται. Το θέατρο είναι το οξυγόνο μου. Το αγαπώ πολύ».

Όσο για τα παιδιά του; Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος: «Καμαρώνω για όλα μου τα παιδιά. Αγαπώ πολύ τους γιους μου και θέλω όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου».

Δείτε φωτογραφίες του

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ