Χωρισμός «βόμβα» στη σόουμπιζ!

Χωρισμός «βόμβα» στη σόουμπιζ!

Όλο το παρασκήνιο για το διαζύγιό τους

Είδηση-βόμβα της τελευταίας στιγμής, αποκλειστική του YOU, για ένα ζευγάρι της showbiz που μπορεί να ήταν μέχρι πρότινος από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα του χώρου, παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να συνεχίσουν μαζί και έβαλαν τίτλους τέλους στον γάμο τους, παραμένοντας όμως πάντα αγαπημένοι μεταξύ τους – και πάνω από όλα γονείς.

Ο Νίκος Βουρλιώτης –γνωστός και ως Nivo– και η Όλγα Καρπαθάκη μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση της 4χρονης κόρης τους Δέσποινας, αποφάσισαν κάτω από άκρα μυστικότητα να χωρίσουν και μάλιστα το περασμένο φθινόπωρο βγήκε το διαζύγιό τους κοινή συναινέσει. Το ζευγάρι δεν μένει πια μαζί, συνεχίζει, όμως, να έχει μια άριστη σχέση αλλά και την κοινή επιμέλεια του παιδιού, που και οι δύο λατρεύουν.

Ο γάμος του Νίκου Βουρλιώτη με την Όλγα Καρπαθάκη

Ο Νίκος Βουρλιώτης παντρεύτηκε στις 2 Μαϊου του 2011στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό την πανέμορφη Όλγα Καρπαθάκη, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης, και ο γάμος τους έγινε talk of the town. Με το που έφτασε ο Nivo, δημιουργός των Goin Through, στην εκκλησία δήλωνε τότε: “Νιώθω εξαιρετικά και ενθουσιασμένος. Είχα πάρα πολύ άγχος όλες αυτές τις τελευταίες ώρες για το αν θα καταφέρω να είμαι στην ώρα μου και πριν τη νύφη εδώ και από τη στιγμή που έφτασα, όλα είναι ΟΚ”. Μάλιστα, ο ίδιος εκείνη τη μέρα είχε αποκαλύψει ότι μέχρι και τη Δέσποινα Βανδή επιστράτευσε προκειμένου να ηρεμήσει τη νύφη που ήταν πολύ αγχωμένη.

Νίκος Βουρλιώτης Όλγα Καρπαθάκη γάμος

Τελικά η Όλγα Καρπαθάκη έφτασε στην εκκλησία έπειτα από ένα τέταρτο, συνοδεία του αδελφού της και ενός φίλου της και έλαμπε από ευτυχία φορώντας ένα εκπληκτικό εφαρμοστό μακρύ νυφικό. Τον Απρίλιο του 2017 απέκτησαν την κόρη τους Δέσποινα και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Πολλά τα στιγμιότυπα του ζευγαριού, είτε μαζί είτε ξεχωριστά αγκαλιά με το παιδί τους, που δύσκολα αποχωρίζονται! Μάλιστα, εκείνος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε πει ότι η κόρη του “πάτησε ένα reset και έφτιαξε ξανά νέα όνειρα και νέες προσδοκίες και μια καινούργια διαδρομή για εμένα και την Όλγα”.

Νίκος Βουρλιώτης παιδί

Η αρχή του τέλους

Εδώ και έναν χρόνο οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού λιγόστευαν ολοένα και περισσότερο. Κανένας δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους μια μεγάλη κρίση ξεκίνησε στον γάμο τους τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν, που τελικά δεν κατάφερε, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, να ξεπεραστεί ποτέ.

Νίκος Βουρλιώτης διαζύγιο

Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν σε καμία περίπτωση την απόφασή τους να χωρίσουν, κινήθηκαν για ακόμα μία φορά σε χαμηλούς τόνους, όπως έχουν μάθει εξάλλου να κάνουν εδώ και πολλά χρόνια στην προσωπική τους ζωή. Τώρα πια έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, έχοντας ως μοναδική και βασική τους έγνοια το παιδί τους και τίποτα περισσότερο.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ