Φεύγει η Τσιμτσιλή από τον Alpha;

Φεύγει η Τσιμτσιλή από τον Alpha;

Ραγδαίες εξελίξεις

Την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή τηρεί απόλυτη σιγή ιχθύος σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον ακόμη και στους πιο στενούς της συνεργάτες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στον Alpha προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο…

  • Και αυτό γιατί δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση παρόμοια με αυτή την περιόδου της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη όταν μετά από πολλές καραμπόλες αποφασίστηκε να αντικατασταθεί από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τα γνωστά αποτελέσματα. Διάφορες σενάρια λοιπόν έχουν πέσει στο τραπέζι. Είτε για πρόσωπα εντός είτε για πρόσωπα εκτός του σταθμού.

Αν και η πορεία της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου είναι και φέτος κακή και τις περισσότερες μέρες η εκπομπή κάνει μονοψήφια δεν αποκλείεται εάν τελικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχωρήσει να μετακομίσει στην πολύ πρωινή ζώνη με ενημερωτική – κοινωνική εκπομπή με ελάχιστο ή καθόλου lifestyle.

Εάν το κανάλι επιλέξει να προχωρήσει με την ίδια συνταγή που σήμερα έχει το «Happy Day» τότε θα αναζητηθούν άτομα από την αγορά.

Το θέμα «Τσιμτσιλή» πάντως δεν έχει λήξει στον Alpha και υπάρχει κάθε διάθεση από τον σταθμό να γίνουν σημαντικές παραχωρήσεις ώστε να παραμείνει στο κανάλι.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ