Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Απομόνωσαν μία φράση μου… Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι. Ζητώ συγνώμη»

Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Απομόνωσαν μία φράση μου… Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι. Ζητώ συγνώμη»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της είχε σχολιάσει χθες, 18 Ιανουαρίου την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και μία φράση της, όπως είπε η ίδια σήμερα, 19 Ιανουαρίου, απομονώθηκε και τοποθετήθηκε επί του θέματος στον αέρα του Happy Day!

Η παρουσιάστρια ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις άστοχες λέξεις που χρησιμοποίησε.

Συγκεκριμένα είπε: «νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών».

Και πρόσθεσε: «Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δευτερόλεπτα του «απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν» θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να «ξεπλύνω» και να υποστηρίξω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω και τι πρέπει να πω, αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένη».

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα… Οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη».

Και κατέληξε: «Ειλικρινά είμαι πολύ στεναχωρημένη από χθες γιατί νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση, πρόθεση, κίνητρο, συμφέρον και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ στη ζωή μου ως γυναίκα και μητέρα δύο κοριτσιών, ως άνθρωπος αυτής της κοινωνίας που ζούμε, να υποστηρίξω ανθρώπους που καταγγέλλονται για τέτοιες πράξεις. Θα είμαι απέναντι τους και θα είμαι εδώ να σας το αποδεικνύω».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ