Επίσημο – Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπήκε στο Survivor

Επίσημο – Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπήκε στο Survivor

Επίσημη η βομβά...

Ηταν κοινό μυστικό, πλέον είναι και επίσημο. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ θα «εισβάλλει» στο φετινό Survivor. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του Ατζούν και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο για να ενσωματωθεί με την ομάδα των Διασήμων.

Παράλληλα, πέρα από τους Διασήμους, θα ενισχυθούν και οι Μαχητές, καθώς οι Θωμαΐς Εμμανουηλίδου αλλά και Ανδρέας Ματθαιακάκης θα μπουν στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.

Το δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ αναφέρει:

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους 3 παίκτες που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Άρης Σοϊλέδης

Γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου. Δηλώνει αρκετά πεισματάρης και σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό του SURVIVOR. Οι φίλοι του φοβούνται πως δεν θα αντέξει την πείνα, ο ίδιος όμως γνωρίζει πολύ καλά πώς να πειθαρχεί τη σκέψη του και να… σκοράρει όταν και όπως πρέπει, ώστε η ομάδα του να μην στερηθεί τίποτα απολύτως!

ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΤΩΝ

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Κατάγεται από την Καστοριά και από μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει στην κωπηλασία. Μόλις στα 24 της χρόνια η Ελληνίδα αθλήτρια έχει καταφέρει να σημειώσει μοναδικές επιτυχίες με χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έρχεται στο SURVIVOR αποφασισμένη να ζήσει αυτήν την τόσο έντονη εμπειρία. Ως μέλος της εθνικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά πως για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να είσαι πειθαρχημένος.

Δηλώνει αρκετά «σκληραγωγημένη» και πως ξέρει να τραβά πρώτη το… κουπί.

Ανδρέας Ματθαιακάκης

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster. Η συμμετοχή του στο SURVIVOR είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου του. Λατρεύει τον ανταγωνισμό, τα ταξίδια και δεν φοβάται να τεστάρει τον εαυτό του ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Αυτές, δηλαδή, της παραλίας των «Μαχητών». Γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό, και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ