Ιωάννα Τούνη: Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του άντρα που κατονόμασε για τη διαρροή του ροζ βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του άντρα που κατονόμασε για τη διαρροή του ροζ βίντεο

Τόσο η influecer, όσο και ο 35χρονος Μ.Κ. έχουν καταθέσει μηνύσεις και δηλώνουν ότι θα παλέψουν για να βγει η αλήθεια στο φως.

Συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Η influencer τις προηγούμενες ημέρες κατονόμασε τον άνδρα που, όπως ισχυρίζεται, διέρρευσε τις προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του εκείνος κινήθηκε νομικά εναντίον της, καταθέτοντας δύο μηνύσεις εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η επιχειρηματίας απάντησε με τον ίδιο τρόπο και κατέθεσε νέα μήνυση στον 35χρονο. Μάλιστα, σε αυτή φαίνεται πως κατονομάζει και μάρτυρες.

«Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε»

Η δικηγόρος του Μ.Κ., Σωτηρία Πανουσάκη, μίλησε σήμερα στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και είπε σχετικά:

«Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου. Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Απ΄τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του».

«Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από την δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων. Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ», πρόσθεσε.

«Της έχει δώσει τα στοιχεία ο ίδιος ο καταγγελλόμενος»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε επίσης στην ίδια εκπομπή για την εν λόγω μήνυση.

«Η κ. Τούνη γνωρίζει ποιός έχει τραβήξει το βίντεο, και τα στοιχεία του, της τα έδωσε ο ίδιος ο καταγγελλόμενος. Ο καταγγελλόμενος είπε στην κ. Τούνη, ότι το υλικό το έχει μόνο αυτός και ότι το τράβηξε από το κινητό του φίλου του. Όσο αφορά στις φωτογραφίες, ο καταγγελλόμενος έβγαλε τις φωτογραφίες εκείνες που στην συνέχεια διέρρευσαν», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ