Ο Θάνος Ασκητής συμβουλεύει να κόψουμε τα one night stands λες και μέχρι τώρα δεν κρατιόμασταν

Ο Θάνος Ασκητής συμβουλεύει να κόψουμε τα one night stands λες και μέχρι τώρα δεν κρατιόμασταν

Τι είναι αυτά τα one night stands που λέτε όλοι;

Το αν έχει επηρεάσει ο κορωνοϊός τη ζωή μας δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Κάθε μέρα δίνουμε μάχη με τα αντισηπτικά, δεν πάμε πουθενά χωρίς μάσκα, παίζουμε α μπε μπα μπλομ για να επιλέξουμε ποιοι τέσσερις φίλοι μας θα περάσουν το άτυπο bootcamp για να πιούμε ποτό το πολύ μέχρι τις 12, μιας και μετά τις 12 όχι απλά γίνεται η άμαξα κολοκύθα, αλλά έχει να μας φτάσει και στο σπίτι το πολύ μέχρι τις 12 και μισή, γιατί μετά απαγορεύεται η κυκλοφορία.

Δεν έφτανε ο σουρεαλισμός με τον οποίο έχει σκεπάσει ούτως ή άλλως τη ζωή μας αυτός ο ιός, ήρθε και ο Θάνος Ασκητής να μας στρίψει το μαχαίρι στην πληγή, καλώντας μας να σταματήσουμε τα one night stand που δεν κάναμε ούτως ή άλλως.

Συγκεκριμένα, ο σεξολόγος, καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ανέλυσε το πώς ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τη σεξουαλική μας ζωή γενικά. «Η σεξουαλική ζωή περιορίζεται τόσο βιολογικά όσο και ψυχολογικά την περίοδο της πανδημίας, διότι υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης, αφού η σωματική επαφή και κυρίως το στοματικό φιλί, η ανάσα και τα σταγονίδια που εκπέμπει ο ένας και ο άλλος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αντιλαμβάνεστε ότι έχουν υψηλό ρίσκο επικινδυνότητας για τη μετάδοση του ιού», ανέφερε. Κάπως έτσι κατέληξε να συμβουλεύει πως καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι ευκαιριακές, τυχαίες και απρόσμενες σεξουαλικές επαφές με ανθρώπους που δεν ξέρουμε.

Στις σημαντικές πληροφορίες που έδωσε, πρόσθεσε και τη νίκη της μονογαμίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας, που φάνηκε πως ήταν το πιο επιτυχημένο μοντέλο σχέσεων όσο κράτησε το lockdown. Χαρακτηριστικά, ο Θάνος Ασκητής ανέφερε:

«Η μονογαμία κέρδισε σημαντικό έδαφος και ήταν η μοναδική μορφή σχέσης που φάνηκε να αυξάνει σε σχέση με τη γενικότερη πτώση του σεξ που άγγιξε το 40-50% της συχνότητας των επαφών που είχαν τα ζευγάρια προ κορονοϊού».

Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες η εστίαση πιέζεται ακόμα περισσότερο, με τη χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική ακόμα και μέχρι ένα δευτερόλεπτο πριν καθίσουμε στο τραπέζι. Παράλληλα, τα άτομα ανά τραπέζι μπορούν να είναι το πολύ μέχρι τέσσερα, άρα οι πιθανότητες να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα ελαχιστοποιούνται κατά πολύ. Γύρω στις 12 παρά είκοσι τα φώτα ανάβουν, δεν έχουμε καλά καλά τελειώσει το ποτό μας, και καλούμαστε να πληρώσουμε ενώ το μπαρ πρακτικά μας διώχνει. Μέσα στα επόμενα σαράντα λεπτά πρέπει να είμαστε σπίτι μας, να έχουμε βγάλει και τον σκύλο γιατί απαγόρευση κυκλοφορίας. Και τώρα που είπα απαγόρευση κυκλοφορίας, άντε πες καταφέραμε και τη βρήκαμε τη ευκαιριακή, την τυχαία και απρόσμενη σεξουαλική επαφή με άνθρωπο που δεν ξέρουμε. Σε ποια φάση ακριβώς πριν τις δώδεκα και μισή θα τη χαρούμε; Ή μήπως θα πρέπει να μένουμε και ξύπνιοι μέχρι τις πέντε που ξεκινάει ο κόσμος να ξανακινείται; Σοβαρά, θυμάται κανείς το τελευταίο του one night stand μετά το καλοκαίρι; Εμείς όχι.

Πηγή: provocateur.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ