Παραιτήθηκε από την Αστυνομία και έγινε ηθοποιός ερωτικών ταινιών – Και καλά έκανε (Pics, Vids)

Παραιτήθηκε από την Αστυνομία και έγινε ηθοποιός ερωτικών ταινιών – Και καλά έκανε (Pics, Vids)

Μερικά εκατομμύρια δολάρια και μία μοβ Lamborghini μετά, φαίνεται ότι πήρε τη σωστή απόφαση.

Βραδινές περιπολίες, φύλαξη διαβάσεων ή μήπως ατέλειωτες ώρες καταχώρησης στοιχείων σε υπολογιστή; Πάλι καλά που ο ήχος από τα ασταμάτητα χτυπήματα της σφραγίδας αποτελεί σιγά σιγά παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι πρώτες μέρες ενός αστυνομικού υπαλλήλου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, μόνο ένδοξες δεν είναι. Έτσι, αν κάποιος διαθέτει ξεχωριστά χαρίσματα, έχει διάθεση για δουλειά και κυνηγά το εύκολο χρήμα είναι πολύ πιθανόν να αφήσει την  μπλε στολή πίσω του.

Τουλάχιστον, αυτό έκανε η νεαρή Charlotte (κατά κόσμον Charlie Rose) πριν από επτά χρόνια. Τότε ήταν μία 20χρονη αστυνομικός που βαριόταν τρομερά τη γραφειοκρατία.

Σήμερα, είναι ένα από τα 100 πιο καυτά ονόματα του OnlyFans με περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές να περιμένουν με αγωνία την επόμενη πόζα. Ή ακόμα καλύτερα το επόμενο ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βίντεο.

«Όλοι πιστεύουν πως το OnlyFans είναι κάποιου είδους πορνό -απέναντι στο οποίο δεν έχω τίποτα, προσωπικά όμως δεν παρέχω τέτοιου είδους περιεχόμενο» ανέφερε πρόσφατα η 27χρονη star του πιο τολμηρού κοινωνικού δικτύου εκεί έξω.

Είναι αλήθεια ότι η Charlie Rose μπήκε στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας πριν κάποια χρόνια αλλά ποτέ δεν πέρασε στην αντίπερα όχθη του hardcore. Ήταν και παραμένει πιστή στο soft ερωτικό περιεχόμενο.

Το OnlyFans αλλάζει τους τελευταίους μήνες όλα τα δεδομένα στον χώρο της πορνό βιομηχανίας. Μέχρι πριν λίγο καιρό, αποτελούσε απλά το καταφύγιο των sex workers που έτρωγαν ban από το Instagram, τώρα όμως φιλοξενεί όποιον έχει διάθεση να τοποθετήσει μία κλειδαρότρυπα επί πληρωμή στο δωμάτιό του: hip hop τραγουδίστριες, νεαρές starlets όπως η Bella Thorne, και πρώην αστυνομικούς όπως η Charlie Rose.

H τελευταία γνώριζε μέτρια επιτυχία μέχρι την εμφάνιση του OnlyFans στη ζωή της. Μετά από αυτό, το όνομά της εκτινάχθηκε στα ύψη. Σίγουρα, η ιδέα να ονομάσει τον λογαριασμό της British Milf πρέπει να βοήθησε αρκετά.

«Μου αρέσει να κάνω roleplay στην κάμερα και ικανοποιώ κάποιες φαντασιώσεις, κυρίως όμως πιάνω συζήτηση με τους συνδρομητές μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της σε site της Αυστραλίας.

«Με κάποιος από αυτούς αποκτώ σχεδόν προσωπική σχέση. Γνωρίζω τα ονόματα των παιδιών τους, τη δουλειά κάνουν και όταν έχουν μία κακή μέρα, πολλές φορές τους στέλνω μερικές φωτογραφίες για να τους φτιάξω το κέφι».

Η Charlie Rose αγόρασε μια μοβ Lamborghini

Αν αναρωτιέσαι για το μέγεθος της επιτυχίας της Charlie Rose, η μοβ Lamborghini Huracan που κατάφερε να αγοράσει μιλά από μόνη της. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό supercar που κοστίζει περίπου 370 χιλιάδες δολάρια.

Όχι, ακριβώς, δηλαδή, το αυτοκίνητο που θα έπαιρνε με τον μισθό μία υπαλλήλου της αστυνομίας. Το γεγονός ότι βρίσκεται ανάμεσα στους 100 πρώτους λογαριασμούς του OnlyFans κάνει μεγάλη διαφορά: η ίδια υποστηρίζει ότι βγάζει 210 χιλιάδες δολάρια το μήνα ενώ μέχρι στιγμής η περιουσία της αγγίζει τα 2,3 εκ. δολάρια.

«Κάποιοι νομίζουν ότι αυτά είναι εύκολα λεφτά μέσα από μερικές γυμνές φωτογραφίες» είπε στο site της Αυστραλίας, πριν συνεχίσει: «Δεν καταλαβαίνουν, όμως, ότι εγώ χρειάζεται να δουλεύω περίπου 14 με 16 ώρες τη μέρα».

Τι νόημα όμως έχει, τελικά, αν την καταλαβαίνει ή όχι ο κόσμος; Εκείνη φαίνεται να γιορτάζει την επιτυχία της παίρνοντας πόζες πάνω στη μοβ Lamborghini που αγόρασε μέσα από τη δουλειά της. Η μπλε στολή, η φύλαξη διαβάσεων και οι σφραγίδες μοιάζουν πια μία αιωνιότητα μακριά.

Πηγή: oneman.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ