Τι κάνεις ρε Πετρετζίκη; – Δεν «βλέπει» τους νικητές του MasterChef ο Νο1 Ελληνας γαστρονομικό influencer (pics)

Τι κάνεις ρε Πετρετζίκη; – Δεν «βλέπει» τους νικητές του MasterChef ο Νο1 Ελληνας γαστρονομικό influencer (pics)

Οι τρεις κριτές του Master Chef αναζητούν τον έκτο νικητή του ριάλιτι μαγειρικής κι εμείς ρίχνουμε μια ματιά στο παρελθόν.

Το MasterChef 6 ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των οντισιόν του και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σηκώνουν μανίκια, προκειμένου να ανακαλύψουν τον φετινό νικητή του ριάλιτι μαγειρικής.

Ταλέντο, δημιουργία, ικανότητες και αγάπη για τη μαγειρική είναι τα απαραίτητα στοιχεία, που θα αναζητήσουν οι τρεις κριτές στις επόμενες εβδομάδες, που θα βλέπουμε το MasterChef στις οθόνες μας, ώσπου να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα μάγειρα για το 2022.

Οι νικητές των προηγούμενων πέντε σεζόν, που έχουμε παρακολουθήσει μέσα από το κανάλι του Star, τα έχουν πάει εξαιρετικά στην εκτός MasterChef καριέρα τους, κάτι που αποδεικνύει πως το ριάλιτι μαγειρικής αποτελεί ένα πολύ δυνατό «χαρτί» για τη συνέχεια. Παράλληλα, τους έχουμε δει να μαζεύουν και χιλιάδες followers στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ποιος, όμως, είναι ο πιο διάσημος νικητής των προηγούμενων MasterChef; Αφήσαμε τους ακόλουθούς τους στο Instagram να δώσουν την απάντηση.

Μανώλης Σαρρής (MasterChef 3) – 22.000 ακόλουθοι

Ο λιγότερο ενεργός στα social media από τους προηγούμενους νικητές του MasterChef. Ο Μανώλης Σαρρής αν και μαγειρικά ήταν εξαιρετικός, στο Instagram δεν έχει καταφέρει να «κερδίσει» το κοινό με τις αναρτήσεις του.

Τιμολέων Διαμαντής (MasterChef 2) – 62.800 ακόλουθοι

Την τακτική του συναδέλφου του ακολουθεί και ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής. Μπορεί από άποψη τηλεθέασης η συγκεκριμένη σεζόν να τα πήγε εντυπωσιακά, αυτό όμως δεν φαίνεται στους ακόλουθους στο Instagram του δεύτερου Έλληνα MasterChef.

Λάμπρος Βακιάρος (MasterChef 1) – 79.300 ακόλουθοι

Πολύ καλύτερα τα καταφέρνει ο Λάμπρος Βακιάρος, ο οποίος είχε σηκώσει το πρώτο τρόπαιο του ριάλιτι μαγειρικής στο Star. Βέβαια, από τότε τον έχουμε δει και σε πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, κάτι που φυσικά τον έχει κάνει αρκετά γνωστό στο κοινό.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη (MasterChef 5) – 93.800 ακόλουθοι

Είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Μπορεί η Μαργαρίτα Νικολαΐδη να κέρδισε το τρόπαιο πριν από λίγους μήνες, ωστόσο έχει εκτοξεύσει τις μετοχές της στο Instagram, έχοντας το δικό της (μεγάλο) κοινό.

Σταύρος Βαρθαλίτης (MasterChef 4) – 128.000 ακόλουθοι

Και έχουμε νικητή. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποτελεί τον πιο διάσημο (τουλάχιστον στο Instagram) MasterChef από τις πέντε προηγούμενες σεζόν, κάτι που φαίνεται πως απολαμβάνει και ο ίδιος. Από τότε που κέρδισε τον έχουμε δει στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, στο Youtube, ακόμη και στο Dancing With The Stars.

Βεβαίως, όλοι μαζί οι παραπάνω νικητές του MasterChef δεν αγγίζουν καν τον Ακη Πετρετζίκη. Τον νικητή του πρώτου Masterchef που γυρίστηκε στην Ελλάδα. Τον απόλυτο γαστρονομικό influencer της χώρας. Τον πιο διάσημο Ελληνα εντός συνόρων, με βάση τους ακολούθους στο instagram. Διότι, κρατηθείτε, ο Πετρετζίκης ξεπερνάει τους 1.7 εκατομμύρια followers στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αντίστοιχα είναι τα νούμερα και στο facebook, οπου πλησιάζει το 1.5 εκατομμύριο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ