Σασμός: Ο Πετρής πέθανε, το Twitter τον έκλαψε και ο Κώστας Νικούλι «αναστήθηκε» (pics)

Σασμός: Ο Πετρής πέθανε, το Twitter τον έκλαψε και ο Κώστας Νικούλι «αναστήθηκε» (pics)

Ο Σασμός χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ένα από τα πιο δραματικά επεισόδια της σειράς τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Ο Πετρής, γιος της Μαρίνας κι αδερφός της Αργυρώς, έπεσε νεκρός από το όπλο του Αστέρη, του ανθρώπου που αγάπησε την αδελφή του. Ο Κώστας Νικούλι και ο Ορφέας Αυγουστίδης, που υποδύθηκαν το θύμα και τον θύτη της δολοφονίας αντίστοιχα, καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τηλεθεατές της σειράς Σασμός παρακολούθησαν τη σκηνή και συγκινήθηκαν ακόμα περισσότερο όταν η είδηση του θανάτου του Πετρή ήρθε στην οικογένειά του. Μία οικογένεια που ήδη θρηνούσε ένα θύμα της παλιάς οικογενειακής έχθρας έμαθε ότι ο μικρός γιος της οικογένειας ήταν νεκρός. Η μητέρα του, που υποδύεται η Μαρία Πρωτόπαππα αλλά και η γιαγιά του, που υποδύεται η Όλγα Δαμάνη, έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ ερμηνείας σε ένα επεισόδιο που όλοι περίμεναν κι όλοι ήθελαν ταυτόχρονα να αποφύγουν.

Τo Twitter υποκλίνεται στο cast του Σασμού

Οι χρήστες του Twitter επιδόθηκαν σε εντατικό σχολιασμό των όσων έγιναν στο επεισόδιο και το αποκορύφωμα βεβαίως ήρθε μετά τη σκηνή του θανάτου του Πετρή. Ο Σασμός εκτός από φανατικούς τηλεθεατές έχει και φανατικό κοινό στο Twitter. Η Μαρία Πρωτόπαππα και η Όλγα Δαμάνη αποθεώθηκαν και το Twitter «έκλαψε» τον Πετρή, επισημαίνοντας ότι προκάλεσε τον θάνατό του απειλώντας τον Αστέρη με το όπλο του. Ο Κώστας Νικούλι που τον υποδύθηκε είχε την τιμητική του στο Twitter.

Πηγή: ladylike.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ