Σασμός: Το «Νησί 2» με άρωμα από «Σασμό»

Σασμός: Το «Νησί 2» με άρωμα από «Σασμό»

Από τον «Σασμό», στο «Νησί 2» ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα!

Η πιο ακριβή σειρά στην τηλεοπτική ελληνική ιστορία, το σίριαλ για τους λεπρούς στη Σπιναλόγκα, που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, επιστρέφει στη μικρή οθόνη το 2023.

Η σπουδαία Βρετανή συγγραφέας, που έχει πολιτογραφηθεί και Ελληνίδα και έχει πλέον και ελληνικό διαβατήριο, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ελληνική τηλεόραση για τη δημιουργία της σειράς «Το Νησί 2», το οποίο θα συνεχίσει την αγαπημένη μας ιστορία από εκεί που την άφησε το Mega το 2011.

Την περίοδο αυτή η συγγραφέας έχει έρθει σε επικοινωνία με την ΕΡΤ, με το κλίμα να είναι αρκετά αισιόδοξο, καθώς η δημόσια τηλεόραση στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία και τις φιλόδοξες σειρές. Άλλωστε, η κρατική τηλεόραση αγκάλιασε με μεγάλη αγάπη τη μεταφορά του νέου βιβλίου της συγγραφέως «Καρτ ποστάλ», μια ιστορία που συγκίνησε πλήθος τηλεθεατών.

Οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Ζωή Σγουρού και όχι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Το αξιοσημείωτο σε αυτή τη σειρά είναι πως θα πρωταγωνιστούν πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το «Νησί 2» έρχεται με άρωμα «Σασμού», καθώς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους συζητούν η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Επίσης μιλούν για το «Νησί 2» ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Στάνκογλου κυρίως για κάποιες σκηνές φλας-μπακ.

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ