Ξανά μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik; Το μήνυμα που του έστειλε και φούντωσε τις φήμες

Ξανά μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik; Το μήνυμα που του έστειλε και φούντωσε τις φήμες

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Ξεχωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει τους τελευταίους μήνες η Ηλιάνα Παπαγεωργία και ο Snik, παρά το γεγονός πως υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους συγκατοικούσαν και πολύ συχνά πραγματοποιούσαν κοινές εξόδους, ωστόσο αποφάσισαν να χωρίσουν,

Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό έχουν ξανά φουντώσει οι φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί, με μια κίνηση της Ηλιάνας να προκαλεί την έκπληξη όλων, λίγο μετά την αναφορά της στον ράπερ στον αέρα του Style me up.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινοβραδινό 31/1 Live stream του Snik, ο ίδιος δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ηλιάνα που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λος Άντζελες. «Hello players από το LA. Έτσι δε λες, players;» ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια με τον Snik να χαμογελά στο άκουσμα της φωνής της και να λέει, «Πάω να βάλω ένα ποτάκι κάτω και έρχομαι».

Το μήνυμα της Ηλιάνας στον Snik

Η αποκάλυψη της Παπαγεωργίου για τον Snik

Στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και του παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε για τον Snik αλλά και το πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Αρχικά, η Ηλιάνα αναφέρθηκε στον σκύλο που έχει από κοινού μαζί του, τη Μπέλα, για τον οποίο η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του.

«Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω.

Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του».

Αναφορικά με το τι τύπος άντρας της αρέσει, αποκάλυψε: «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;».

Οι τρεις πιο σέξι άνδρες για την Ηλιάνα είναι ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελικά αποκάλυψε πως εδώ και έναν χρόνο είναι single ενώ για την προσωπική της ζωή μίλησε και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ