Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει από την έκρηξη στη Συγγρού» (vid)

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει από την έκρηξη στη Συγγρού» (vid)

Ο ηθοποιός έκανε λόγο για πολεμικό τοπίο και τόνισε ότι οι ζημιές δεν έχουν αποκατασταθεί.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/2) η κοπή της πίτας στο θέατρο «Ακροπόλ» για την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης».

Ο πρωταγωνιστής του έργου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην έκρηξη στη Λεωφόρο Συγγρού που συνέβη απέναντι από το σπίτι του.

«Τα έζησα όλα τον πρώτο μήνα. Μας βρήκε ο κοροναϊός τον Γενάρη. Ήταν εκρηκτικός μήνας για μένα. Δόξα το Θεό είμαστε καλά. Ζούμε πολύ περίεργες εποχές. Το ξέρουμε και το νιώθουμε όλοι μας. Ήταν κάτι τρομερά σοκαριστικό, ήταν ένα πολεμικό τοπίο, το οποίο μπήκε μέσα στο σπίτι μας. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχαμε πεθάνει», είπε και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που γλιτώσαμε, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Να μην το σκεφτόμαστε. Θα το έχουμε ως μία πολύ σοκαριστική ανάμνηση, αλλά με ένα τέλος καλό. Αν δεν ήταν γενική αργία, θα είχε σκοτωθεί πολύς κόσμος. Δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές. Τα υλικά φτιάχνονται, από τη στιγμή που δεν χάθηκε ανθρώπινη ψυχή είμαστε χαρούμενοι».

Δείτε τις δηλώσεις του

Η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, ανέφερε σε δική της ανάρτηση για το συμβάν: «Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ηταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ