Βαγγέλης Περρής: «Μου λείπει ο Θέμος Αναστασιάδης – Τον βλέπω στον ύπνο μου»

Βαγγέλης Περρής: «Μου λείπει ο Θέμος Αναστασιάδης – Τον βλέπω στον ύπνο μου»

Για τον φίλο και συνεργάτη του που δεν βρίσκεται στη ζωή μίλησε ο παρουσιαστής. Τα όσα είπε ανατριχιάζουν.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (3/2) ο Βαγγέλης Περρής.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον επί χρόνια συνεργάτη και στενό του φίλο, Θέμο Αναστασιάδη, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Έτσι ξεκινήσαμε»

«Με τον Θέμο δέσαμε από την αρχή. Όλα έγιναν με δική του πρωτοβουλία. Απλώς γνωριζόμασταν και κάναμε πλάκα γιατί είχαμε κοινά ενδιαφέροντα – κυρίως ποδοσφαιρικά – και κάποια στιγμή μου λέει, “ρε συ, δεν έρχεσαι αυτά που λέμε να τα πούμε και στο ραδιόφωνο;”, από το ραδιόφωνο ξεκινήσαμε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το “Όλα” κράτησε 16 χρόνια… Ήταν όλα τέλεια μέχρι που τελειώσανε… Ο Θέμος διατήρησε πάντα τον διαφορετικό τρόπο να σκέφτεται τα πράγματα… Ποτέ δεν είχαμε σύγκρουση γιατί μας άφηνε να κάνουμε την τρέλα μας. Με τον Θέμο συγκρουστήκαμε μια φορά γιατί είχαμε καλεσμένη τη Τζένη Μπαλατσινού, εκεί κάτι στράβωσε και συγκρουστήκαμε. Δεν είχε σχέση με τη Τζένη, είχε σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο που τότε ήταν ζευγάρι. Εγώ έλεγα ότι αφού της έχουμε πει ότι θα έρθει δε μπορούμε να την ακυρώσουμε, εκείνος έλεγε ότι θα την ακυρώσουμε και του είπα ότι αφού αυτό θέλει, τότε εγώ φεύγω. Τελικά ήρθε η Τζένη και όλα μια χαρά».

«Ήξερα ότι θα φύγει»

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Ο Θέμος φυσικά και μου λείπει. Τον βλέπω στον ύπνο μου. Υπάρχουν τρία πρόσωπα που με επισκέπτονται στον ύπνο μου. Ένα από αυτά είναι ο Θέμος. Ήξερα ότι θα φύγει, ερχόντουσαν τα νέα που κάθε φορά ήταν πιο ανησυχητικά αλλά δε τα παίρνεις και πολύ υπόψιν.

Έλεγα ότι εντάξει θα περάσει και αυτό, είχαν περάσει και διάφορα άλλα που είχαν τελειώσει οπότε έλεγα ότι και αυτό είναι τέτοιο. Ηθελημένη ψευδαίσθηση αλλά δεν ήταν. Είναι ένα κενό που δε συμπληρώνεται».

Επίσης, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε επίσης και για το ελληνικό #metoo στον χώρο του θεάτρου αλλά και για τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Υπήρχε ένας βρώμικος κόσμος που ήταν σκεπασμένος και κάποιος τράβηξε ένα τουβλάκι και άρχισε να καταρρέει σαν Jenga. Όλα γίνονται χάρη στα social media, βοήθησαν να ξεσκεπαστεί η βρωμιά. Όλοι αυτοί οι βιαστές, οι παρενοχλητές πάντοτε υπήρχαν. Απλώς δεν υπολόγιζαν πως κάποιος μπορεί να τους ξεσκεπάσει. Εκεί την πάτησαν. Κάτι καινούριο έρχεται που είναι πολύ πιο υγιές», σημείωσε.

Για τον πρώην Ράδιο Αρβύλα, υπογράμμισε: «Όλοι νιώσαμε αμήχανα. Τον είχαμε βάλει σπίτι μας. Είναι μια μικρή προδοσία, όταν με κάποιον γελάς και μετά αποκαλύπτεται ότι το γέλιο το χρησιμοποίησε για άλλους λόγους. Είναι ευχής έργο που αποκαλύφθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ