Ενοχλημένη η Μαρία Αντωνά με τη στάση της Ανδριώτου απέναντι στον Σοϊλέδη στο Survivor: «Τι θες κούκλα μου;»

Ενοχλημένη η Μαρία Αντωνά με τη στάση της Ανδριώτου απέναντι στον Σοϊλέδη στο Survivor: «Τι θες κούκλα μου;»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον τσακωμό της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον σύντροφό της στο Survivor και έδειξε ξεκάθαρα την ενόχλησή της

Τη χθεσινή αντιπαράθεση της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Άρη Σοϊλέδη σχολίασε σήμερα, η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά.

Η παρουσιάστρια σχολίασε το περιστατικό στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την συμπεριφορά του μοντέλου, όσο βρίσκεται στο Survivor.

«Το πιο τρομερό είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό. Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν, η ίδια δεν έδειξε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μία πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι σε μία διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, όποια διαφωνία κι αν έχεις, τη λύνεις με τη συζήτηση. Χωρίς τσακωμούς και χωρίς να επιτίθεσαι λεκτικά στον άλλο», είπε η Μαρία Αντωνά.

Αργότερα, συμπλήρωσε πως ο σύντροφός της είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να λύνουν αμέσως, τις διαφορές τους.

«Είναι ο τύπος που θέλει να το συζητήσει αμέσως το θέμα για να το λύσει. Δεν μπορείς να είσαι όλη μέρα εκεί με κάποιον και να είστε τσακωμένοι. Η ίδια δεν είχε πει ότι απομακρύνθηκε από τον Άρη, γιατί είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Τώρα γιατί την ενοχλεί αν ο Άρης κάνει παρέα με δύο άλλα παιδιά; Γενικά, από τη μέρα που μπήκε ο Άρης είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Μόνη της είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη. Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να κάνετε παρέα ή δεν θες;», δήλωσε φανερά ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ