Η ολόγυμνη και ακομπλεξάριστη Lizzo (Pics)

Η ολόγυμνη και ακομπλεξάριστη Lizzo (Pics)

«Αν αγαπάς εμένα, με αγαπάς ολόκληρη. Δεν μπορείς να διαλέξεις»», έγραψε η 33χρονη τραγουδίστρια

Η Lizzo πόζαρε γυμνή σε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram για να μιλήσει για την αγάπη για τον εαυτό μας, προσθέτοντας ένα μικρό βίντεο να αγκαλιάζει το εντελώς γυμνό σώμα της.

«Αν αγαπάς εμένα… με αγαπάς ολόκληρη. Δεν μπορείς να διαλέξεις», έγραψε η 33χρονη τραγουδίστρια. «Θα πρέπει να αγαπάμε άνευ όρων ο ένας τον άλλον, ξεκινώντας από το να αγαπάμε άνευ όρων τον εαυτό μας».

«Σταθείτε μια στιγμή σήμερα και αναλογιστείτε τις συνθήκες που κρατάμε τόσο σφιχτά και μας κρατούν από την ελευθερία της αληθινής αγάπης. Απελευθερώστε τον εαυτό σας μέσα στην αγάπη. Το αξίζετε», πρόσθεσε.

Το βίντεο της Lizzo, που μετρά σχεδόν 2.5 εκατομμύρια views, συγκέντρωσε επίσης εκατοντάδες θετικά σχόλια, ανάμεσά τους και από το μοντέλο Tess Holliday, που πρόσθεσε emojis με φωτιά.

Η Lizzo δημοσίευσε και μια γυμνή φωτογραφία της, γράφοντάς απλώς την λέξη «Art» (τέχνη), με τους φανς να κατακλύζουν και την δεύτερη ανάρτηση με αμέτρητα θετικά σχόλια.

Τον περασμένο Αύγουστο, η Lizzo είχε κάνει ένα Instagram Live μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της «Rumors», όπου εξηγούσε ότι τα επικριτικά σχόλια για την εικόνα της είχαν αρχίσει να γίνονται δυσβάσταχτα.

«Οι άνθρωποι που έχουν κάτι κακό να πουν για σένα, και ως επί το πλείστον δεν πληγώνει τα συναισθήματά μου, δεν με νοιάζει», είπε. «Απλώς νομίζω ότι όταν δουλεύω τόσο σκληρά, η ανοχή μου μειώνεται, η υπομονή μου επίσης. Είμαι πιο ευαίσθητος και με επηρεάζει».

Η Lizzo είπε πως ξέρει ότι ανεξάρτητα από το πόση «θετική ενέργεια βάζεις στον κόσμο, θα έχεις ακόμα ανθρώπους που έχουν κάτι κακό να πουν για σένα» και δεν περιμένει ότι όλοι θα αγαπήσουν τη μουσική της.

Ωστόσο, τα σχόλια για το σώμα της και τις μαύρες γυναίκες είναι περιττά, πρόσθεσε. «Είναι χονδροφοβικό, ρατσιστικό και σε πληγώνει», σημείωσε.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ