«Τελείωσε» το MasterChef – Ανακοίνωσε νικητή ο Κουτσόπουλος

«Τελείωσε» το MasterChef – Ανακοίνωσε νικητή ο Κουτσόπουλος

Ποιος παίκτης ενθουσίασε τόσο πολύ τους κριτές και γιατί ο γνωστός σεφ τον ενημέρωσε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το φετινό έπαθλο!

Στην πρώτη φάση του bootcamp του MasterChef ένας παίκτης έκλεψε τις εντυπώσεις από την αρχή, και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης λοιπόν, μόλις εμφανίστηκε στην κουζίνα του MasterChef έκανε θραύση, αφού όλοι το παρομοίασαν στην εξωτερική εμφάνιση, με τον Άκη Πετρετζίκη.

Η Μαίρη με τα τρία «ναι» επίλεξε τον Παναγιώτη ως αντίπαλό της για τη σημερινή μονομαχία και δυστυχώς ηττήθηκε, αφού η ποδιά πήγε σε εκείνον.

Η μαγειρική του προσπάθεια ήταν ανώτερη από εκείνη της Μαίρης και κάπως έτσι πήρε το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

Όσο ήταν στο pantry ο Κουτσόπουλος τρόλαρε τον Παναγιώτη για την ομοιότητα του με τον Άκη Πετρετζίκη, όμως όταν πήρε την ποδιά είπε την ατάκα φωτιά.

«Νομίζω ότι με τέτοιες προσπάθειες συνεχόμενες νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι το κοινό σας με τον Άκη, ότι και οι δύο μπορεί να έχετε κερδίσει αυτόν τον διαγωνισμό»!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ