Σάλος: 37χρονη νοσοκόμα, παντρεμένη με 3 παιδιά έγινε πορνοστάρ – Εκεί θα την δεις

Σάλος: 37χρονη νοσοκόμα, παντρεμένη με 3 παιδιά έγινε πορνοστάρ – Εκεί θα την δεις

Ποια είναι η Allie Rae που έβγαλε 1.000.000 δολάρια μέσα σ’ έναν χρόνο και τώρα ετοιμάζεται να γίνει το αντίπαλο δέος του Only Fans;

Αν δεν γνωρίζεις ακόμη την Allie Rae, ήρθε η στιγμή να τη μάθεις. Πρώην νοσοκόμα και νυν εικονική σεξουαλική εργαζόμενη, η Allie αποτελεί ένα αστέρι στην πλατφόρμα του Only Fans. Μόλις πέρσι κατάφερε να βγάλει περισσότερα από 1.000.000 δολάρια και σήμερα δημιουργεί τη δική της πλατφόρμα για ερωτικούς καλλιτέχνες που θα δέχονται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα.

Η 37χρονη παράτησε τη δουλειά της σε μονάδα εντατικής θεραπείας της Βοστώνης, αφότου οι συνάδελφοι και τα αφεντικά της έμαθαν πως είχε λογαριασμό στο Only Fans. Τότε της δόθηκε τελεσίγραφο να διαγράψει τον λογαριασμό της, διαφορετικά θα απολυθεί. Εκείνη επέλεξε να αφήσει τη δουλειά της (έβγαζε 84.000 δολάρια τον χρόνο) και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Only Fans. Εκεί όπου κέρδιζε σχεδόν 369.000 δολάρια για κάθε μήνα.

Ωστόσο μετά την ανακοίνωση πως το Only Fans θα σταματήσει να επιτρέπει πορνογραφικό υλικό στην πλατφόρμα του (κάτι που αποσύρθηκε μετέπειτα ως πρόταση), η Rae άρχισε να σκέφτεται «τρομαγμένη» το μέλλον της. «Το να βγάζω τόσα χρήματα και ύστερα να μου λένε ότι θα κλείσουν το προφίλ μου σε 30 μέρες ήταν τρομακτικό», δήλωσε στην The Post. Έτσι αποφάσισε να λανσάρει το WetSpace, έναν χώρο ψυχαγωγίας για ενήλικες που θυμίζει το Only Fans. Μόνο που οι πληρωμές γίνονται μέσω κρυπτονομισμάτων και που σημαίνει ότι οι ταυτότητες των καλλιτεχνών και των πελατών θα θωρακίζονται πιο εύκολα.

«Η έμπνευσή μου για τη δημιουργία του WetSpace προήλθε πραγματικά από το ότι ήμουν η ίδια δημιουργός περιεχομένου. Ήθελα να δημιουργήσω μία πλατφόρμα που οι σεξουαλικοί εργαζόμενοι θα μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους μακροπρόθεσμα χωρίς να φοβούνται ότι θα πρέπει να ανησυχούν για τους μεγάλους επεξεργαστές πληρωμών».

Μάλιστα πιστεύει τόσο πολύ στο εγχείρημά της που έχει επενδύσει 1.000.000 δολάρια από την τσέπη της ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει στο πλευρό της ακόμη δύο επενδυτές από εταιρείες του Fortune 500. «Αυτή η πλατφόρμα θα είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα εκεί έξω», κατέληξε.

Πηγή: playboy.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ