Γυμνές οι αδερφές Χαντίντ

Γυμνές οι αδερφές Χαντίντ

Και αν αναρωτιέστε τι σας θυμίζει η Κλόντια Σίφερ απαντά...

Η τελευταία καμπάνια του Versace είναι οικογενειακή υπόθεση και η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ είναι οι πρωταγωνίστριες.

Οι αδερφές – supermodels συμμετείχαν στην καμπάνια του πολυτελούς οίκου για την Άνοιξη του 2022, πρωταγωνιστώντας στο πλευρό της ίδιας της Ντονατέλα Βερσάτσε και του Κολομβιανού σούπερ σταρ Μαλούμα. Στις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τους φωτογράφους Mert Alas και Marcus Piggott, οι «Hadids» ποζάρουν με φορέματα από λατέξ νέον, μίνι φορέματα με μεταλλικές αποχρώσεις και κομμάτια με την σήμα – κατατεθέν του οίκου καρφίτσα ασφαλείας, ενώ κρατούν τις τσάντες La Medusa της μάρκας.

Και οι δύο αδερφές ήταν τακτικές στα σόου του Versace όλα αυτά τα χρόνια. Η Τζίτζι μοιράστηκε μερικές από τις εικόνες από το στο Instagram της, μαζί με μια γλυκιά ανάρτηση για τη συνεργασία με τη μάρκα και τη Ντονατέλα Βερσάτσε όλα αυτά τα χρόνια.

Family comes first!

«Η οικογένεια είναι πάντα το επίκεντρο σε ό,τι κάνω, γι’ αυτό αγαπώ τόσο πολύ την Μπέλα και τη Τζίτζι. Αποδεικνύουν τέλεια τη δύναμη μεταξύ των αδελφών και μοιράζονται αυτό το μήνυμα στην αδελφή μας Versace παγκοσμίως», είπε η σχεδιάστρια, προσθέτοντας ότι ήθελε η καμπάνια να είναι «μια ζεστή αγκαλιά για την παγκόσμια οικογένεια Versace στις αρχές του 2022».

Η Κλόντια Σίφερ, έσπευσε να αναδημοσιεύσει λήψεις από την καμπάνια, μαζί με τη θρυλική φωτογράφιση που είχαν κάνει το 1995, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, δια χειρός Ρίτσαρντ Άβερτον, για τον οίκο, γράφοντας: «Tότε και τώρα, κάποια πράγματα δεν τελειώνουν ποτέ. Το λατρεύω τόσο πολύ 😘 »

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ