Ολόγυμνη, αψεγάδιαστη κορμάρα, γεμάτη τατουάζ – Η υπέρτατη ομορφιά (Pics)

Ολόγυμνη, αψεγάδιαστη κορμάρα, γεμάτη τατουάζ – Η υπέρτατη ομορφιά (Pics)

«Το alter ego μου»: H Kaia Gerber ποζάρει γυμνή με δεκάδες tattoos στο κορμί της

Η νεαρή star – η οποία βρέθηκε στην Ιταλία για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου – εμφανίστηκε γυμνή, με δεκάδες πολύχρωμα ημιμόνιμα tattoos επάνω στο γυμνό δέρμα της.

Η 20χρονη κόρη του super model Cindy Crawford, Kaia Gerber κρατούσε το γυμνό στήθος της καθώς πόζαρε χωρίς ρούχα για το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό Perfect.

Η νεαρή star – η οποία βρέθηκε στην Ιταλία για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου – εμφανίστηκε γυμνή, με δεκάδες πολύχρωμα ημιμόνιμα tattoos επάνω στο γυμνό δέρμα της. Το look ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι μάυρα clogs με τρουκς.

Σε άλλη εντυπωσιακή λήψη φορά ένα metallic body με κουκούλα και βολάν, με την υπογραφή του οίκου Saint Laurent. Η Kaia μοιράστηκε τις φωτογραφίες του Mikael Jansson στο Instagram λέγοντας ότι το πρόσωπο στο εξώφυλλο ήταν το «alter ego» της.

Για το ίδιο εξώφυλλο πόζαραν κι άλλα διάσημα ονόματα όπως η Hailey Bieber και Cate Blanchett, Miley Cyrus και Dakota Johnson.

Το εξώφυλλο έρχεται λίγες μέρες αφού η Kaia άνοιξε το show του οίκου Prada στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο.

Η Kaia γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια της μητέρας της, τα οποία γιόρτασε με μια throwback φωτογραφία της στην οποία είναι ολόιδιες.. Σε αυτό περιέγραψε τη Cindy ως την «ηρωίδα της» , γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά μαμά να σε γιορτάζουμε κάθε μέρα γιατί μια μέρα δεν θα είναι ποτέ αρκετή. Η ηρωίδα μου για πάντα. Σε αγαπώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ